PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8271
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Końcówka sezonu naprawdę trzyma poziom. Kocham Birkoffa za to, że juz 3 lub 4 raz poczynił nawiązanie do Harry'ego Pottera :D Wcześniej było o Voldemorcie i horkruksach... Dobry był też tekst "home sweet home". Percy przejmujący kontrolę nad prezydentem... imponujące. Bardzo podobał mi się klimat zbudowany wokół całego wkroczenia do Division. Irytuje mnie tylko Nikita ze swoim "zrobię to sama", "potrzebuję minuty", itd. Alex pomalowana jak prostytutka, naprawdę.

Jeśli miałoby to być zakończenie całego serialu,to moim zdaniem bardzo dobrym finałem byłoby, gdyby oni wszyscy zginęli w podziemiach Division,a potem Birkoff i Fletcher zrobili z "drużyny pierścienia" bohaterów narodowych, a z Percy'ego oficjalnego zbrodniarza. Zwykły happy end byłby dla mnie rozczarowujący.

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Gdzie Amanda? Mam nadzieje, że Alex dostanie kulkę w tej stodole i rozumiem też że po co się chować, lub szukać wyjścia gdzieś z drugiej strony stodoły, lepiej się otwarcie postrzelać :0

Cieszy mnie też powrót Robbiego, na początku go nie poznałem. Duży plus za scenę "wyłączenia" nadajnik, tego się nie spodziewałem.

Skoro będzie 3 sezon, to pewnie finał tego będzie taki, że się nie pozbieramy :)

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Ja też bym bardzo chciała śmierci Alex, ale jestem pewna,że to się nie stanie. Oczywiście nikt jej nie trafi, mimo że jest jedna na x i jest nieruchomym celem dla doskonale wyszkolonych agentów. Od tylu sezonów życzę sobie też śmierci Debry Morgan, a nie wychodzi :D
Amanda - to by było bardzo dziwne,gdyby nie pojawiła się już w tym sezonie, ale czuję, że może być częścią dobrego cliffhangera

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Tak się jeszcze zastanawiam, czemu jak agenci przyjechali zabić profesora to mieli przyciemniane okulary. Ale "styl" ponad wszystko :)

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

haha,nawet nie zwróciłam na to uwagi, good point :D

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Motyw jak z gier, nawet zakończenie podobne :)

Robert831231

kim jest ten facet co dogaduje się z Percym? Nowy "zły"? Jakoś nie kojarzę go z poprzednich odcinków.
No i czekam niecierpliwie na Amandę i Gogola. Też podobała mi się scena skręcenia karku i całus Birkhoffa.

ocenił(a) serial na 10
dreamseal

Ktoś z nowej organizacji , do której chcę się dostać Percy. Nawet nie wiem, czy to czasem o nich nie wspomniał, Fletecherowi jak siedzieli razem w celi.

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Ja bardzo lubię Alex i nie chce żeby umarła . No , ale faktycznie przesadzili trochę z makijażem w tym odcinku . Odc. nawet fajny , ale dopiero pod koniec zaczęło się dziać . Trzeba czekać na kolejny ;d

ocenił(a) serial na 10
talkanatalka

Jak dla mnie to jeden z lepszych odcinków, fakt makijaż Alex przeraża .

Mikasa08

ciekawy cliffhanger, na finałowy odcinek zapowiada się niezła akcja :)

Birkoff oczywiście rozwala system, szczególnie całując Nikki :D