A więc w internecie pojawiła się informacja dla prasy:
Birkhoff (Aaron Stanford) mówi Nikicie (Maggie Q), że Sonya (gościnnie Lyndie
Greenwood) jest kretem Amandy (Melinda Clarke) i nie tylko Amanda ma reaktywowany
zabójczy chip Sonyi, ale również ma inną osobę w Wydziale, aby miała oko na nią. Nikita,
Michael (Shane West) i Ryan (Noah Bean) opracowują plan wykorzystania Sonyi, aby
znaleźć miejsce ukrywania Amandy i Birkhoff ustawia pułapkę na drugiego kreta.
Tymczasem Michael pyta Alex (Lyndsy Fonseca) o zażywanie przez nią narkotyków i ona
błaga go, aby nic nie mówił Nikicie. Dwight Little wyreżyserował odcinek, który napisał
Michael Brandon Guercio.
Jak myślicie kto jest kretem oprócz soni? Coś mi mówi że Rayan nie wiem czemu i
pewnie to mało prawdopodobne,ale jakieś takie przeczucie mam albo to ktoś kogo jeszcze
nie znamy :)
Ryan kretem? Jak on do diabła może być kretem?!
Ja nadal, jak już mówiłam, stawiam na tego gościa co mówił Sonyi, że w Division zawsze ktoś obserwuje, ale tak właściwie to go nie znamy.
Tak nawiasem to oglądałam Chucka 2x02 dzisiaj i jak zobaczyłam Melindę to nie wiem czemu, ale zachciało mi się śmiać.
Wiem, trochę porąbana jestem. ;**
Tak jak napisałam mało prawdopodobne - czasami mam takie dziwne przeczucia ale co do tego gościa-no może? Już nie mogę się doczekać tych scen z pułapką na kreta ;)
popieram. Tez obstawiam Ryana, Kręca mnie małoprawdopodobne scenariusze, bo sie okazuję ze są prawdopodobne :)))
Nawet 2 haha ;]
Ryan ma za dużo władzy i mu sodówka odbiła, poza tym wolałam jak Nikita była ścigana, a nie sama ścigała innych z pomocą sekcji.
Mnie też Ryan irytuje.. Odbiło mu totalnie po tym jak zdobył władze. I pomyśleć, że kiedyś go lubiłam. I w ogóle serial był o wiele lepszy, gdy Nikita była po drugiej stronie i to ona działała, aby zniszczyć sekcję, a nie siedziała w niej. Nie bardzo podoba mi się taka zamiana ról..
Dołączam się i coś mi mówi że w drugiej połowie sezonu albo pod koniec role się zamienią, czyli nikita znowu będzie na dawnym miejscu :)
A ja mam wrażenie, że faktycznie mogą coś zrobić z Ryanem. Może facet okaże się za słaby i nie da sobie rady z takim nadmiarem obowiązków? Albo co byłoby lepsze, zostałby poplecznikiem Amandy <co oczywiście sie nie zdarzy, ale można pomarzyć ;3 > Wtedy mogliby wywalić Nikitę z Sekcji i wróciłyby stare, dobre czasy ;] Ewentualnie mogą zrobić tak, że Amanda przejmie władzę nad starą Sekcją, ale to byłby trochę odgrzewany kotlet i takie przepychanki, z miejsca na miejsce. No, ale zobaczymy jak to będzie ^^
Jeśli Ryan miałby w ogóle wywalić Nikitę z Division ( jeśli już to sądzę, że sama by odeszła w wyniku czegoś) to na koniec sezonu, skoro ma być jeszcze czwarty ;).
Nie, ale popatrz na indeksy w tvbythenumbers * wpisz w wyszukiwarkę 'Nikita ratings tvbythenumbers', bo jak wpiszesz tylko stronę to Ci wyskoczą słupki oglądalności z ostatnich dni itp, a to było trochę wcześniej. * Na tym indeksie są cztery buźki *będzie syndykacja, coś o tym mówili*. Zagrożone są "Beauty and The Beast", "Hart of Dixie", "90210", czyli dwa z tych trzech seriali zostanie skasowane.
Co ja mówię...
Po prostu wejdź w tvbythenumbers i u góry w wyszukiwaniach wpisz 'Nikita index' i kliknij na któreś z wyników.
Znalazłam, dzięki za info ;) Po chichu liczę, że 90210 zostanie skasowane, bo lata świetności ten serial ma już dawni za sobą ;)
Według mnie to poleci 90210 albo krótki sezon finałowy (jeśli Nikita dostanie pełny sezon nie-finałowy, że tak to nazwę) i BATB * na 100% mogę się założyć*, a Dixie zostanie, chociaż by się jej należało zamiast BATB.
I myślę, że CW wybierze "Sleepy Hollow", "The Selection", "Meridian Hills" *WTF?!!* i /albo może "Sherwood", na które liczę, ale mogę się zawieść.
Na "Electropolis" nie ma co liczyć. Czuję, że to by była droga produkcja.
Tutaj jest najnowsze zestawienie seriali które są zagrozone odcięciem i niestety NIKITA jest zagrożona.
Też nie wiem.
Na tvbythenumbers w stacji CW ma 4 buźki, więc nie.
Ewentualnie na indexie wszystkich serialów na stacjach razem, bo tak to jest, ale to jest inaczej brane pod uwagę. (chodzi mi o ten index z kolorami, nie wiem, jak go nazwać, ale chyba wszyscy zrozumieją)
Ale tutaj chodzi o daną stację, a na stacji nie jest zagrożona.
http://www.ksitetv.com/la-femme-nikita/nikita-3-7-intersection-images/18741 łoł nakręciłam się tymi zdjęciami wkońcy Amnda vs,Nikita.
To też zapowiada całkiem ciekawą akcję :) http://twitter.com/TheRealMsClarke/status/290126443889975296/photo/1
No... dobiega konca to czekanie, w sumie juz tylko kilka dni... NIe wiem jak Wam, ale mnie strasznie brakowało mi Nikity....
Ja tak samo. Czy mi się wydaje, czy coś się stanie Michaelowi w tym odc. ? Byle tylko Amandzia żyła jak najdłużej, bez niej ten serial byłby niczym ;) Moja ulubiona postać ;D
Moja też :D
A odc. z którego jest to zdjęcie niestety będzie dopiero jakoś w marcu ;/
Ja tam się ciesze że już w piątek!! Odcinek zapowiada się świetnie ! A zwiastun jeden z lepszych.
I przeżyje.
Ja tam sieę bardziej o Nikki martwię * chociaż wiadomo, że nic jej nie będzie * po tym, jak dostała tym nożem od Ann. Uu..
http://www.thewhig.com/2013/01/14/nikita-turns-kingston-into-eastern-europe
Kolejne zdjęcia z przyszłych odcinków tez zapowiadają niezłą akcję z Arim :)
http://www.youtube.com/watch?v=l6g67AqrUDE&feature=youtu.be Preview 3x07 (nawet nie wiem, co tam jest, dopiero zabieram się za oglądanie)
I nieco spoilerowy filmik z kręcenia 14 odcinka
http://www.youtube.com/watch?v=owBvi77qEzM
PS. Nie wiem, czy o tym pisałam, ale polecam konto na twitterze mojej koleżanki z Brazylii - @GogolAgent. W dość przejrzysty sposób tweetuje wszelkie informacje o Nikiciei to właściwie od niej mam większość spoilerów. Ma też drugie konto, @elainefraticell, ale jak sama nazwa wskazuje - to na tym pierwszym skupia się na Nikicie :)
z 14 odcinka 0:22 Widze że Amanada schwytała Alex i wymienia się z Nikita za jakiegos czlowieka :) Łoł bd się działo
Czyli już wiemy że do 14 odcinka amandzia będzie żyć ;D BTW. tym człowiekiem jest chyba Sean.... A tak a propo, ktoś zginie w najbliższym odcinku ;)
To Ari. I Amanda prawdopodobnie zginie w finałowym odcinku, tak by logika podpowiadała. Chociaż wolałabym, żeby nigdy nie zginęła ^^
Ja się z tobą zgadzam w 100% kocham Amande i Ariego :) Ztym arim to teraz jeszcze bardzej chce ten odcinek obejrzeć :)
(nie mogę dać linka bezpośrednio do yt, bo jakiś błąd wyskakuje), wpiszcie na yt -> " Nikita : Intersection Producer's Preview" na końcu producent mówi, że w tym odcinku ktoś zginie.
"recurring character dies" - ktoś z bohaterów epizodycznych zginie.... śmierć to jest death , a dies to zginąć. Czego oni uczą w tych szkołach ? ;D