nie rowna sie poprzedniej wersji, ktora z jakiegos powodu ostatnio spada w notowaniach - czyzby fani sredniaka robili to specjalnie?
Ah te teorie spiskowe :) Czyli jakieś osoby, które posiadają zmienne ip i w cholerę wolnego czasu, specjalnie obniżają noty Nikicie z 97 roku. Tak jasne, koleżanka ma naprawdę bujną wyobraźnie :)
no bo raczej to nie jest przypadek ze przez kilka lat La Femme Nikita miala ocene blisko 8, a zaczela spadac w rankingu akurat wtedy kiedy pojawil sie nowy serial i "przepychanki" wsrod fanow starszego i nowszego.
Mnie tam obie wersje się podobają i obie mają u mnie 10. Może i nie ale np 24, i NCIS też średnia spada, a swoją drogą mnie to rankingi mało co obchodzą, podoba mi się jaki serial oglądam, nie podoba nie oglądam. Więc co to za różnica co ma jakie miejsce?
Tak robimy to specjalnie. Nie mam nic innego do roboty, tylko obniżać głosowanie. Weźcie sobie "prawdziwi fani starej Nikity" coś na wstrzymanie. Mnie by coś takiego to do głowy nie przyszło, ale jeśli komuś coś takiego zrodziło się w głowie to pewnie sam tak robi.
Przepychanki to narazie robicie Wy. Ogólnie to śmieszne jest to jak się napinacie tym, że nowa Niki jest fuj, a stara jest arcydziełem. Nie macie nic lepszego do roboty?
No właśnie że nie mamy nic lepszego do roboty :P
A tak serio nie wiem jak inni fani starej Nikity, ale mi osobiście nowa wersja średnio się podoba, wo gule nie zapada w pamięć.
Dla mnie jest to średniej klasy serial akcji ale mimo to są w niej elementy które mi się nawet podobają.
To czy komuś się podoba nowa odsłona Nikity jest tylko kwestią gustu, a jak wiemy o gustach się nie dyskutuje. :)