PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8271
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Jeszcze kilka tygodni temu informacje o przedłużeniu "Nikity" należało traktować w kategoriach fantastyki. Tymczasem stacja The CW zrobiła ogromny prezent fanom tej serii i zamówiła dla niej trzeci sezon!

Info z http://showtv.pl/news_item_3490.htm

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

Parafrazując: jeszcze kilka odcinków temu byłam za tym,żeby zakończyć ten serial. Tymczasem po ostatnich epizodach bardzo się cieszę, że robią kolejny sezon!! Dziękujemy :)

Mikasa08

Ja też ;)
Ale jedno mnie dziwi, że dali 2 sezon "Hart of Dixie" i "Ringer" zlikwidowany.

ocenił(a) serial na 8
ardnaskela_filmaniak

nie oglądałam tego "Hart of Dixie",ale czytałam opis serialu i pobieżnie komentarze i zupełnie nie wiem,skąd taka popularność tego, wydaje mi się,że to jakiś naiwny serial obyczajowy... ale cóż, nie obchodzi mnie to, skoro Nikita zostaje

ps.zresztą Ringera też nie oglądałam, ogólnie staram się nie wciągać w zbyt dużo seriali :D

Mikasa08

Ja też staram się nie oglądać zbyt dużo, ale raczej u mnie to nie staranie, bo się nie da.
Jedne ciekawią, inne nudzą, a raczej więcej nudzi.

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

Napiszcie, czy warto oglądać Hart of Dixie?

ocenił(a) serial na 10
chatiflatt

Oglądam Hart of dixie i powiem ,że fajny serial i warto go oglądać, ale i tak zdecydowanie nikita lepsza . ; ) Strasznie się ciesze ,że będzie 3 sezon ! ;D

ocenił(a) serial na 7
chatiflatt

Ja jestem bodajże na 6 odcinku i nie czuję potrzeby oglądać dalej. Wg mnie niewiele się dzieje, mało ciekawe postacie i wciąż jeden główny wątek "młodziutka lekarka chcąca zdobyć sympatię mieszkańców małego miasteczka". Dla mnie jest strasznie monotonny. Jest wiele innych seriali, które w moim odczuciu sa o niebo lepsze. Również dziwi mnie , że zamówiony został kolejny sezon...

chatiflatt

nie warto strasznie nudny gniot

ocenił(a) serial na 10
Marko81

Ja obejrzałem tylko pilot i doszedłem do takich samych wniosków jak Nikivi oraz Marko81. Skoro nic się nie zmieniło od pilota to nie ma sensu kontynuować oglądania. Dzięki za podpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Bardzo się cieszę że zrobią kolejny sezon;)

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Ja to byłem psychicznie już nastawiony, że drugi sezon będzie ostatnim. Ale niespodzianka super.

ocenił(a) serial na 9
salmaatache

O kur*e, ale mi poprawiliście humor! :D A ja już zacząłem śledzić akcje typu 'Save Nikita' w necie... To się napiję jak @kKahlan. Przy okazji nowego odcinka, za 3 sezon ;)

outlands

Warto dodać, że serial zmienia prawdopodobnie dzień emisji na środę.

ocenił(a) serial na 9
salmaatache

mam nadzieje, ze to poprawi ogladalnosc :) bo w piatek to wszyscy rozpoczynaja juz weekend, kto pamieta o Nikicie... ;d

ocenił(a) serial na 7
laurrier

No narescie kolejny hit który się utrzyma na AXN wiecej niz jeden sezon Hi hi wogole fajnie ze ten serial wróci bardzo ciesze.

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

Dokładnie to samo pomyślałem o AXNie. Ostatnio mieli pecha co do zamawianych produkcji. Missing czy Aniołki Charliego

ocenił(a) serial na 7
Diretto

No i jeszcze mozna Firme wymienic tez spada po jednym sezonie jescze Zapisane w Pamieci ale ten serial podobno ma trafic do jakies kablowej stacji w Stanach.

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

Zapisane w pamięci nie oglądam ale za to The Firm tak. I go uwielbiam. Uważam, że jest świetny. A tu dali kasację po kilku pierwszych odcinkach, słabo

Diretto

Ja bym Unforgettable odradzała.
Z początku może było nawet ciekawie, ale doszłam jedynie do coś około 13 odcinka.
Dalej się nie da tego oglądać moim zdaniem.