Jeszcze kilka tygodni temu informacje o przedłużeniu "Nikity" należało traktować w kategoriach fantastyki. Tymczasem stacja The CW zrobiła ogromny prezent fanom tej serii i zamówiła dla niej trzeci sezon!
Info z http://showtv.pl/news_item_3490.htm
Parafrazując: jeszcze kilka odcinków temu byłam za tym,żeby zakończyć ten serial. Tymczasem po ostatnich epizodach bardzo się cieszę, że robią kolejny sezon!! Dziękujemy :)
nie oglądałam tego "Hart of Dixie",ale czytałam opis serialu i pobieżnie komentarze i zupełnie nie wiem,skąd taka popularność tego, wydaje mi się,że to jakiś naiwny serial obyczajowy... ale cóż, nie obchodzi mnie to, skoro Nikita zostaje
ps.zresztą Ringera też nie oglądałam, ogólnie staram się nie wciągać w zbyt dużo seriali :D
Ja też staram się nie oglądać zbyt dużo, ale raczej u mnie to nie staranie, bo się nie da.
Jedne ciekawią, inne nudzą, a raczej więcej nudzi.
Oglądam Hart of dixie i powiem ,że fajny serial i warto go oglądać, ale i tak zdecydowanie nikita lepsza . ; ) Strasznie się ciesze ,że będzie 3 sezon ! ;D
Ja jestem bodajże na 6 odcinku i nie czuję potrzeby oglądać dalej. Wg mnie niewiele się dzieje, mało ciekawe postacie i wciąż jeden główny wątek "młodziutka lekarka chcąca zdobyć sympatię mieszkańców małego miasteczka". Dla mnie jest strasznie monotonny. Jest wiele innych seriali, które w moim odczuciu sa o niebo lepsze. Również dziwi mnie , że zamówiony został kolejny sezon...
Ja obejrzałem tylko pilot i doszedłem do takich samych wniosków jak Nikivi oraz Marko81. Skoro nic się nie zmieniło od pilota to nie ma sensu kontynuować oglądania. Dzięki za podpowiedź :)
Ja to byłem psychicznie już nastawiony, że drugi sezon będzie ostatnim. Ale niespodzianka super.
O kur*e, ale mi poprawiliście humor! :D A ja już zacząłem śledzić akcje typu 'Save Nikita' w necie... To się napiję jak @kKahlan. Przy okazji nowego odcinka, za 3 sezon ;)
mam nadzieje, ze to poprawi ogladalnosc :) bo w piatek to wszyscy rozpoczynaja juz weekend, kto pamieta o Nikicie... ;d
No narescie kolejny hit który się utrzyma na AXN wiecej niz jeden sezon Hi hi wogole fajnie ze ten serial wróci bardzo ciesze.
Dokładnie to samo pomyślałem o AXNie. Ostatnio mieli pecha co do zamawianych produkcji. Missing czy Aniołki Charliego
No i jeszcze mozna Firme wymienic tez spada po jednym sezonie jescze Zapisane w Pamieci ale ten serial podobno ma trafic do jakies kablowej stacji w Stanach.
Zapisane w pamięci nie oglądam ale za to The Firm tak. I go uwielbiam. Uważam, że jest świetny. A tu dali kasację po kilku pierwszych odcinkach, słabo