Hej, ta myśl chodziła za mną od dawna i w końcu ją urzeczywistniłam (: Założyłam blog z
nowościami ze świata serialu, jest to jedyny taki blog w Polsce. Blog nie jest jedynie o
Nikicie, ale również o Maggie i Shanie, nieraz też może trafić się coś o pozostałych aktorach.
Informację biorę ze sprawdzonych stron, nie zamierzam zamieszczać żadnych plotek. Posty
będę starała się dodawać codziennie, bo naprawdę, jest o czym pisać (: Byłabym
wdzięczna, gdybyście zaglądali na bloga i może (?) zostawili jakieś komentarze. Wiecie,
muszę rozkręcić tego bloga, a nie chcę żeby umarł śmiercią naturalną, bo jak
wspominałam, jest to jedyny taki Blog w Polsce. To co, jesteście ze mną? :D
Haha, prawie zapomniałabym podać Wam adresu. http://worldofmikita.blogspot.com/
Świetny pomysł miałaś jeśli chodzi o założenie bloga i gdyby nie ty przegapiłabym wywiad z Maggie Q. Dobrze się zapowiada więc życzę powodzenia :)
Ah, dziękuję (: Właśnie tak pomyślałam że w Polsce jest dość dużo fanów Nikity, więc taki blog z nowościami się przyda ;D
Jasne, że się przyda.
Sama bym pewnie założyła, gdyby nie wrodzone lenistwo :D
Cóż, w każdym razie, gratuluję pomysłu i powodzenia, będę wpadać na pewno ;)
haha, a wiesz, że zbierałam się przez całe wakacje, żeby założyć tego bloga? I w końcu się zdecydowałam pod koniec wakacji :D
Pomyślałam, że będę informować na filmwebie jeśli na blogu pojawi się jakaś ciekawsza informacja (;
Wczoraj ukazały się zdjęcia z 2x04 :D
Zdjęcie Maggie z Jackie Chanem. Troszkę musiałam poszperać, ale jest (: Już straciłam nadzieje, że jakiekolwiek zdjęcie ich razem jest :D
Oraz nowy, dłuższy zwiastun 4 odcinka (:
Zdjęcia z odcinka 6 oraz zwiastun z NYCC już dostępne na blogu. Sczególnie polecam "zwiastun", jest naprawdę świetny! (:
Zdjęcia i filiki z NY Comic Con! (:
Przeraża mnie ilość moich wpisów w tym temacie xD
jezu, dzięki Ci za tego bloga! :) po prostu uwielbiam Nikitę i dopiero teraz znalazłam Twojego bloga i biorę się już za przeglądanie!
Nie masz pojęcia, jak się ciesze, że ktoś jeszcze go ogląda (: Myślałam, że blog zaczął podupadać ): W każdym razie, dodałam nową ankietę, zapraszam do głosowania!
No i wracam po długiej przerwie. Zdjęcia Maggie z Inked Magazine.
Mam nadzieję, że starczy mi "weny" i czasu i poprowadzę jeszcze tego bloga na bieżąco do końca sezonu i prawdopodobnie tym samym do końca serialu (;
Widzę, że na forum filmwebu strasznie cicho ):
Ale w końcu o czym tu rozmawiać, skoro musimy jeszcze sporo poczekać na nowy sezon?
W każdym razie, na blogu nowy wpis (;
Oglądam serial od niedawna, ale bardzo mnie wkręcił. Twój blog to bardzo dobry pomysł. Nie trać czujności i zamieszczaj niusy :). Pozdrawiam
Tu można znaleźć więcej wiadomości ze świata Nikity, niestety po angielsku, ale zawsze coś ;) http://maggieqdaily.com/