PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8266
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Do sezonu 4 jeszcze szmat drogi, ale zagladam tu w sumie regularnie, mimo iz cisza w eterze.
Wam tez się zdarza tu zagladac, mimo, ze przerwa nadal trwa? Czy to tylko ja tak mam? :D
Teskno mi za wami, zwłaszcza za ekipą ludzi piszacych z 3 Sezonu- wszystkich ników nie
wymienie, bo nie sposób. Brakuje mi was :) Pozdro i do szybkiego usłyszenia , pisania i
klikania....

CocoChanell

Ja też tu regularnie zaglądam, i nie tylko tu.
Chociaż teraz mam do tego szczególny powód - no dobra, to taka informacja, którą mam z headliner'a - jak większość serialowych informacji - no więc, te sześć odcinków twórcy zamierzają zrobić jako trzy, trwające po dwie godziny.
Wcześniej Maggie mówiła coś o tym, że to będzie w stylu filmowym, ale zrozumiałam to nieco inaczej - że trochę dłużej bęzą odcinki trwały i... no wiecie.

Ee tam, wymienisz - na pewno wszystkich, co często coś pisali, to pamiętasz.
A jeśli nie, to wiadomo, co zrobić i po kłopocie.
Każdy potrafi być cwanym ;).

Tak w ogóle to ja jutro wyjeżdżam... z Polski.
Ale wrócę.
Włochy od Was pozdrowię :).
No to muszę się pakować.
Może uda mi się jutro zobaczyć panel na Comic Conie, jeśli ktoś rano wstanie i doda (albo i nie, zależy kto skąd itp.)
Wyjazd mam o 11.

Rany, w kilku słowach to ja się nie potrafię wypowiadać...

ocenił(a) serial na 7
Andromeda_Galaxy

heeeeeej
Ogarniam teraz rzeczy z comiccona, mój twitter szaleje. Później jak to ogarne, może coś dodam, teraz polecam tag Nikita i NikitaTV na tumblrze, chociaż samego panelu chyba jeszcze nie ma w sieci.

I tez tu często zaglądam :)

Villemo339

hehehe, super. Andro zalicza Italy, a ja własnie zaliczyłam come back z Egiptu, urlop mam w tym roku za sobą. Villl, miło cię znowu czytac :)

CocoChanell

Ja już wróciłam.
A jak tam było w Egipcie? Zorganizowana wycieczka czy wypoczynek?

O, i panel muszę sobie zobaczyć.
Ściągnę z yt i sobie na tv obejrzę :).

Andromeda_Galaxy

było mineło, zostały wspomnienia... zderzenie z pracą "pon-piątek"- bezcenne :(

CocoChanell

Nie odpowiedziałaś odnośnie tej wycieczki.
Ale mam nadzieję, że jedzenie było znośne ;).

Tak w ogóle, słyszałaś o tym autokarze w Neapolu (bodajże)?

I niech dają cały panel i wpadki z planu, i to szybko!
/Nie chce mi się czekać./
Chociaż informacje już potrzebne mam, ale jednak nie ma to jak obejrzeć ;).

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

HIIIIIIIIIII

ocenił(a) serial na 9
santanashadow

szalejecie dziewczyny.... ja tylko 3miasto w tym roku z wakacji. puki co ;)

outlands

teskniłeś za nami?:D

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

No jasne. Ze znajomych nie mam z kim pogadać o serialach, ale tu jest zawsze z kim ;)

outlands

no BA :D

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

no raczej hahha

CocoChanell

jesteście? chyba czas na reaktywacje? :D ogladaliscie juz 1 odcinek? jak wrazenia? Powiem wam, ze nie sadziłam ze tak się ucieszę ogladając znów całą ekipę w akcji.

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

nie jeszcze nie i niestety nie dzisiaj bo powiedziałam sobie ze bez popcornu i spokoju w domu i braku żeczy do zrobienia nie włączę hah

santanashadow

no czas najwyższy... bo warto :) nie chce tu zdradzac szczegółów, póki większośc nie ogladała....

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Obecna ! Teraz tylko muszę nadrobić nowy odcinek ;D

CocoChanell

Wczoraj w końcu obejrzałem pierwszy odcinek nowego sezonu i muszę przyznać, że zrobił na mnie spore wrażenie. Tytuł "Most Wanted" idealnie pasuje do akcji, bo przez cały odcinek atmosfera zaszczucia Niki jest wręcz niesamowita. Tym bardziej zrobiło na mnie wrażenie przeniesienie akcji do biurowca telewizji. A scena z dziennikarzami robiącymi fotki Nikicie - niesamowita! Dobrze też, że już w pierwszym odcinku wszyscy najważniejsi gracze pojawili się na scenie. Bo mogło być tak, że np. Owena/Sama zobaczylibyśmy dopiero w 3 odcinku. Pierwszy odcinek zdecydowanie na plus i niestety już tylko zostało 5:-(

ocenił(a) serial na 9
roger_m

Genialne to było po prostu genialne! Akcja świetnie prowadzona, sceny w ENN (CNN hah) też super no i ten wybuch na końcu ! Alex jako Batman i Sonia jako Robin :D Rozczuliłam się jak Niki powiedziała Nerd ;) Jedyny minus to animacja samolotu. Ale to nie ważne :)

santanashadow

Zabawne też było, jak "Nerd" stwierdził, że po tym wszystkim Niki się jeszcze wydaje, że może wydawać polecenia:-) Dobrze jednak, że wsparcie się pojawiło, bo Amanda zastawiła całkiem sprytną pułapkę. Na razie to jednak "Shop" ma ogromną przewagę nad Niki i spółką. Może jestem naiwny, ale ciągle wierzę w Owena, jego pomoc może przechylić szalę na czyjąś korzyść, oby na tę właściwą. Chodzi mi o to, że Amanda doskonale zna Niki, Michaela i każdego członka byłej Sekcji. Tylko Owen może ją czymś nieszablonowym zaskoczyć, bo choć stworzyła go właśnie sama Amanda, to Sam i jego postępowanie to zupełnie inna para kaloszy, zresztą raz już się o tym przekonała...

roger_m

.....ciągle wierzę w Owena, jego pomoc może przechylić szalę na czyjąś korzyść, oby na tę właściwą"...... jestem absolutnie tego samego zdania. To wielka niewiadoma.......

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

Ja też i jestem prawie pewna że skończy z Alex ale to tylko moje przeczucie