PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8260
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

http://www.youtube.com/watch?v=FGFgvSrHrpA

Nikita i Fletcher już zabrali się do romansowania i to mi się podoba. Alex w akcji w terenie. Pierwsza scena z tej zapowiedzi obiecująca w temacie Alex/ Michael. Szkoda, że to dopiero pod koniec stycznia.

bambi_8

Ta już widzę jak Nikita romansuje :P Na pewno to jakaś część planu, a nie prawdziwe uczucie.

pikolinia

A dlaczego nie. Nawet jeśli przy okazji jakiejś akcji, to iskrzy miedzy nimi. Te wszystkie złośliwości to może taka słowna gra wstępna.

SPOILER
Co prawda w końcu ma być coś więcej między Nikitą i Michaelem, ale po drodze coś innego też może się wydarzyć.

bambi_8

Też mam podejrzenia, że w końcu będą razem, ale wcześniej na pewno się im trafią inne związki.

euniceczar

oby sie trafily ;>

ocenił(a) serial na 5
bambi_8

Tyle czekania ;( Ale bd ciekawie ;D
__

Ehh , a już miałam nadzieje , że bd coś między Michaelem a Alex . Chociaż po 9 odc , jak razem pracowali , by zabić tego terrorystę to wydawali mi się być ładną para ;D , ale mimo wszystko wolałabym , żeby był z Alex .
Chociaż Alex nie było to Michael z Nikitą byliby idealną parą ;D

bambi_8

caly m-c czekania :/ wie ktos dlaczego tak jest? skad taka dluga przerwa?

użytkownik usunięty
kameska

Moja teoria;
Pewnie nie byli pewni czy serial będzie popularny i czy warto kręcić więcej niż 11 odcinków. Postanowili, że jednak jest więc trzeba poczekać, aż nakręcą do końca pierwszy sezon.

B mozliwe tylko ze tak samo dlugo trzeba czekac na nowy odc House'a czy Mentalisty ;)

kameska

W Stanach tak jest, że seriale mają przerwy. I tak w tym roku są krótkie te ze stacji CW , rok temu np. była przerwa od listopada do kwietnia (we wszystkich serialach tej stacji). Nie ma to związku z oglądalnością, bo oni już po 5 odcinkach wiedzą czy będą dalej kręcić, więc zabieraliby się do tego od razu.

pikolinia

Ahaaa..., dzieki za wyjasnienie :)

użytkownik usunięty
pikolinia

I ja dziękuję ;p. Wiedzy nigdy nie za mało.

bambi_8

Doszly mnie PLOTKI, ze............ podobno.......... Alex ma cos ten tego z Birkhoffem... :/

kameska

hahaha;d hahahaha;d gdzie to niby słyszałaś?;d

mruwela

ktos mi mowil, ze niby slyszal to w jakims wywiadzie z os. z ekipy serialu... ale nie wiem czy to prawda czy ten ktos zle zrozumial, co sie mowilo? ;D

ocenił(a) serial na 5
kameska

Co?? To jest ostatnia osoba o której bym pomyślała...;P
Jakoś za nim nie przepadam , wydaje mi się taki...hmm..no nie wiem... ciapowaty, czy coś ;/

Revine

True, wg mnie tez jest malo ciekawy ale jako osoba z ktorej / dzieki ktorej ma sie inf. jest b. dobry :D

ocenił(a) serial na 5
kameska

Z tym to racja ;D
Może w ciągu kilku następnych odcinków jego postać się jakoś rozwinie i wtedy bd na TAK ;D

Revine

metamorfoza też by mu się przydała ;D

mruwela

osobiscie, to bym go ogolila, ostrzygla i odchudzila troche:P Ale watpie zeby go odpicowali :D

ciekawa jestem co dalej bedzie z tym kolesiem, co zrobil w sekcji sieczke i pozabijal(?) pare os.?

kameska

no, to on chyba miał Rob czy jakąś tak ;P

mruwela

Moze zrobia z niego drugiego Owena? albo podsuna mu Alex... :O

użytkownik usunięty
kameska

bez przesady Birkoff nie jest taki fatalny ;p

Nikt nie powiedział, że jest. Po prostu każdy lubi coś innego.. ;)

ocenił(a) serial na 6
kameska

Rob poszedł do wewnętrznego. I zniknął, pewnie go wyciągną jak będzie potrzeba zwrotu akcji. ;>

eskela

Pewnie tak i zrobią z niego rasowego morderce ;]

(Chciałabym, żeby na stałe w serialu został Owen... )
:D

kameska

dla mnie Owen pasuje do Alex : ), a Niki do Micheal'a ;p

mruwela

Owen fajny jest:) niech zostanie:D

euniceczar

Owen mi sie dzisiaj snil - lol :D

kameska

hahaah:d