http://www.youtube.com/watch?v=FGFgvSrHrpA
Nikita i Fletcher już zabrali się do romansowania i to mi się podoba. Alex w akcji w terenie. Pierwsza scena z tej zapowiedzi obiecująca w temacie Alex/ Michael. Szkoda, że to dopiero pod koniec stycznia.
A dlaczego nie. Nawet jeśli przy okazji jakiejś akcji, to iskrzy miedzy nimi. Te wszystkie złośliwości to może taka słowna gra wstępna.
SPOILER
Co prawda w końcu ma być coś więcej między Nikitą i Michaelem, ale po drodze coś innego też może się wydarzyć.
Tyle czekania ;( Ale bd ciekawie ;D
__
Ehh , a już miałam nadzieje , że bd coś między Michaelem a Alex . Chociaż po 9 odc , jak razem pracowali , by zabić tego terrorystę to wydawali mi się być ładną para ;D , ale mimo wszystko wolałabym , żeby był z Alex .
Chociaż Alex nie było to Michael z Nikitą byliby idealną parą ;D
Moja teoria;
Pewnie nie byli pewni czy serial będzie popularny i czy warto kręcić więcej niż 11 odcinków. Postanowili, że jednak jest więc trzeba poczekać, aż nakręcą do końca pierwszy sezon.
W Stanach tak jest, że seriale mają przerwy. I tak w tym roku są krótkie te ze stacji CW , rok temu np. była przerwa od listopada do kwietnia (we wszystkich serialach tej stacji). Nie ma to związku z oglądalnością, bo oni już po 5 odcinkach wiedzą czy będą dalej kręcić, więc zabieraliby się do tego od razu.
ktos mi mowil, ze niby slyszal to w jakims wywiadzie z os. z ekipy serialu... ale nie wiem czy to prawda czy ten ktos zle zrozumial, co sie mowilo? ;D
Co?? To jest ostatnia osoba o której bym pomyślała...;P
Jakoś za nim nie przepadam , wydaje mi się taki...hmm..no nie wiem... ciapowaty, czy coś ;/
True, wg mnie tez jest malo ciekawy ale jako osoba z ktorej / dzieki ktorej ma sie inf. jest b. dobry :D
Z tym to racja ;D
Może w ciągu kilku następnych odcinków jego postać się jakoś rozwinie i wtedy bd na TAK ;D
osobiscie, to bym go ogolila, ostrzygla i odchudzila troche:P Ale watpie zeby go odpicowali :D
ciekawa jestem co dalej bedzie z tym kolesiem, co zrobil w sekcji sieczke i pozabijal(?) pare os.?
Rob poszedł do wewnętrznego. I zniknął, pewnie go wyciągną jak będzie potrzeba zwrotu akcji. ;>
Pewnie tak i zrobią z niego rasowego morderce ;]
(Chciałabym, żeby na stałe w serialu został Owen... )
:D