PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8268
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

filmik

ocenił(a) serial na 9

Patrzcie co znalazłam na YT oddaje chyba wszystkie uczucia fanów Nikity a przynajmniej moje :)
hah no może coś się zdarzy i będą 22 odc. ?

http://www.youtube.com/watch?v=NMqKRx5gExE

santanashadow

Widziałam już to daawno, już w maju.
Filmik dobrze zrobiony, ale nie lubię do niego wracać.
Powoduje jakieś dziwne uczucie, które ciężko mi określić.
Po tym, co moje oczy widzą, raczej żaden cud się nie zdarzy.

Ma ktoś linka do całego Comic Cona?
Nie wiem, czy jest już cały panel - może.
W każdym bądź razie nie mogę znaleźć, no i też nie wiem wszystkiego.

Andromeda_Galaxy

Dobrze zrobione, tylko człowieka szlag trafia, ze odcinków 22 to obejrze na..... planecie Malmac :(..chyba.
Do tej pory nie rozumiem, jak mozna zadźgać kurę znosząca złote jajka, mającą tylu fanów, no kurde porazka, żal.pl, żal. cw.com bez pl i POTWARZ, Jak ktos nie lubi Nikity i jej fenomentu niech nie oglada, dla mnie to najlepiej zrobiony serial ostatnich lat.... Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

CocoChanell

Lepiej poleć na Westę - co prawda to nie planeta, ale przynajmniej byłoby co na niej obejrzeć, oprócz N oczywiście, bo 22 odcinki to my nigdzie nie zobaczymy.
Albo będzie jak z "The Killing", no, czy coś.
No właśnie też nie rozumiem, ale tak jest, kiedy się ma gust taki, że się człowiekowi nie podoba to, co się podoba większości.
Dla mnie to też najlepszy serial.
Jeszcze się zastanawiam, dlaczego taki serial jak "Supernatural" ma aż 9 sezonów, a "Fringe" kurczę, pięć.
Sprawiedliwości nie ma. Nigdy nie było.
I jak spróbują anulować "Orphan Black", to mnie już naprawdę wkurzą.

ocenił(a) serial na 9
Andromeda_Galaxy

Mają oglądalność w stanach i swoje g*wno wnoszące wskaźniki popularności. I po nich szefostwo stacji decyduje, który serial dostanie ramówkę i ile w niej odcinków. Fringe i Nikita padły ofiarą wskaźników amerykańskiego motłochu i nic z tym nie zrobimy :/

Coraz mniej ciekawych seriali mam do oglądania, jesienią to chyba powtórki sobie będę robił...

ocenił(a) serial na 7
Andromeda_Galaxy

Trochę się spóźniłam z odpowiedzią, więc nie wiem, czy już znaleźliście link do panelu, ale jak nie, to tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=REpmUrLWImc

Villemo339

Ostatnio nie szukałam całego.
Tak jakoś wyszło.
No więc dziękuję :).
Idę sobie ściągnąć i na telewizorek.