PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8269
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Musze przyznac ze serial jest niezly , ale serial poprzedni byl duzo fajniejszy klimat i aktorzy lepiej dobrani. nikita jest fajna tak jak (peta wilson) z poprzedniego serialu michael juz niebardzo wyglada i zachowuje sie jakby bycie agentem sekcji i zabojca bylo dla niego czyms normalnym,michael z poprzedniego serialu byl duzo lepszy widac bylo jego smutek przez caly czas byl tajemniczy i zimny zarazem jakby caly czas go sumienie gryzlo ze zabija ludzi,szef sekcji wyglada i zachowuje sie jak all bandy momentami mi przypomina (ed a oneila) taki nieporadny popelniajacy bledy,szef z poprzedniego serialu lepiej pasowal taki zimny a zarazem inteligetny i przebiegly zawsze przechytrzyl przeciwnika,Alex jest ladna ale troche mnie irytuje jej glos kojazy sie z taka rozwydrzona nastolatka ktora nigdy niewydorosleje,amanda jest ladna i dobra w swej roli taka modliszka i czarna wdowa w jednym jest okrutna i bez sumienia nikt niechcialby poznac takiej baby , birkoff jest slabiutki wyglada jak przepity zul niewiem co chcieli pokazac ze informatyk geniusz to pijak,birkoff z poprzedniego serialu byl fajny bardziej ludzki inteligenty i pokazal swoja rola jakby sekcja zeczywiscie byla jego domem.W nowym serialu podobal mi sie odcinek jak zlapali nikite a ona sie uwolnila moment jak wjezdza winda na sale treningowa byl wyrabany fajnie by bylo jak by to zrobili w ostatnim odcinku lapia nikite ona sie uwalnia i rozwala cala sekcje od srodka pokolei wylacza kazde sektory i poziomy w sekcji i nikt niemoze sie wydostac a ona rozwala wszystkich pokolei i cala sekcja sra w gacie ze strachu, brakuje mi troche lepszych ukladow walki w recz kiedys byl taki serial na podtawie gry mortal kombat tam byly swietnie ulozone walki w recz szkoda ze niema takich w nikicie,mysle ze percy wie jak mozna znalesc tego goscia co zabil rodzine michaela tylko mu nie powie bo chce go miec dla siebie,a nawet mysle ze percy maczal palce w zamachu na rodzine michaela zeby go do sekcji wziasc pod pretekstem obiecanej zemsty , wydaje mi sie ze niebedzie drugiego sesonu bo teraz michael za duzo sie dowiedzial ale niejestem pewien