Ja osobiście mam mieszane uczucia....A może Alex z Thomem? sama nie wiem.Ale widać że Michael czuje coś i do Nikity i do Alex....W końcu gdy miał okazję zabić Nikitę to tego nie zrobił.
Ja mam mieszane uczucia.A może Alex z Thomem? sama nie wiem...Widać jednak że Michael czuje coś do obydwu pań :)
W końcu 2 czy 3 odcinki temu miał okazję zabić Nikitę a tego nie zrobił.
Według mnie to Alex jest ładniejsza, chociaż Nikita też jest bardzo ładna. Osobiście wolałabym, żeby był z Nikitą, bo bardziej mi przypadła do gustu. Nie wiem dlaczego, ale wydaję mi się, że Alex umrze. :\
Swoją drogą to gdzie oglądasz ? na iitv.info ?
Peace =)
Też wole Michaela z Nikitą. I Alex z Thomem-ale przecież nie mogą się wiązać ( to jedna z zasad SEKCJI)
Ja oglądam na iitv :)
Skąd przeczucie że Alex umrze?
A w starej wersji Michael był z Nikitą przez jakiś czas ( choć nie oglądałam ale czytałam o wersji tego serialu z 1997-2001r.)
W 6 odcinku Percy powiedział że tylko raz zwątpił w Michela-chodziło o stosunki z Nikitą,czyli przez to chcą nam powiedzieć że może oni byli kiedyś razem a w serialu jeszcze tego nie pokazali.A co do Alex to Michael na parkingu powiedział jej przecież : "NIE POZWOLE ABYM I CIEBIE STRACIŁ" no to jednocześnie mówi że coś do niej czuje a jednocześnie nawiązuje do Nikity,przeciez ona też była rekrutką i na pewno wtedy to 'uczucie' się rozwinęło :P
tak oglądałam. Tak po prostu mi się wydaję, że Alex umrze, nie wiem dlaczego;] może dlatego ,że to serial i coś się w nim musi dziać, bo jak będzie cały czas jak teraz jest, to serial satnie się nudny
Według mnie Michael pasuje do Alex, ale to tylko moje zdanie. Za to spodobał mi się ten nowy gościu ten Owen i mam nadzieję, że zostanie trochę dłużej w serialu (choć na to się trochę nie zapowieda)