PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8268
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

jak myślisz, z kim będzie Michael z Nikitą czy z Alex ? :)

ocenił(a) serial na 10
mruwela

Ja osobiście mam mieszane uczucia....A może Alex z Thomem? sama nie wiem.Ale widać że Michael czuje coś i do Nikity i do Alex....W końcu gdy miał okazję zabić Nikitę to tego nie zrobił.

kath198

Mam nadzieje że Michael będzie z Nikitą!

ocenił(a) serial na 10
mruwela

Ja mam mieszane uczucia.A może Alex z Thomem? sama nie wiem...Widać jednak że Michael czuje coś do obydwu pań :)
W końcu 2 czy 3 odcinki temu miał okazję zabić Nikitę a tego nie zrobił.

kath198

Według mnie to Alex jest ładniejsza, chociaż Nikita też jest bardzo ładna. Osobiście wolałabym, żeby był z Nikitą, bo bardziej mi przypadła do gustu. Nie wiem dlaczego, ale wydaję mi się, że Alex umrze. :\
Swoją drogą to gdzie oglądasz ? na iitv.info ?
Peace =)

ocenił(a) serial na 10
mruwela

Też wole Michaela z Nikitą. I Alex z Thomem-ale przecież nie mogą się wiązać ( to jedna z zasad SEKCJI)
Ja oglądam na iitv :)
Skąd przeczucie że Alex umrze?
A w starej wersji Michael był z Nikitą przez jakiś czas ( choć nie oglądałam ale czytałam o wersji tego serialu z 1997-2001r.)
W 6 odcinku Percy powiedział że tylko raz zwątpił w Michela-chodziło o stosunki z Nikitą,czyli przez to chcą nam powiedzieć że może oni byli kiedyś razem a w serialu jeszcze tego nie pokazali.A co do Alex to Michael na parkingu powiedział jej przecież : "NIE POZWOLE ABYM I CIEBIE STRACIŁ" no to jednocześnie mówi że coś do niej czuje a jednocześnie nawiązuje do Nikity,przeciez ona też była rekrutką i na pewno wtedy to 'uczucie' się rozwinęło :P

ocenił(a) serial na 10
kath198

Mi by się podobało Alex z Michaelem bardzo do siebie pasują , według mnie .

ocenił(a) serial na 10
kass_16

Też fajnie razem wyglądają :)

kath198

tak oglądałam. Tak po prostu mi się wydaję, że Alex umrze, nie wiem dlaczego;] może dlatego ,że to serial i coś się w nim musi dziać, bo jak będzie cały czas jak teraz jest, to serial satnie się nudny

ocenił(a) serial na 10
mruwela

też prawda :)

kath198

Pożyjemy, zobaczymy :)

mruwela

Według mnie Michael pasuje do Alex, ale to tylko moje zdanie. Za to spodobał mi się ten nowy gościu ten Owen i mam nadzieję, że zostanie trochę dłużej w serialu (choć na to się trochę nie zapowieda)

ocenił(a) serial na 10
buziaciomaniek

Mi też jakoś się spodobał Owen :D