mi się ten serial bardzo podoba a odc 5 uważam za rewelacyjny!!
akcja 3mała w napięciu a moment, w którym Alex.... SPOJLER :p
...WKRADŁA SIE DO BIURA PERCEGO - NO MISTRZOSTWO :>
heh, i ten kiss na końcu ;) czułam, zę on czuje do niej miętkę ;P hahah
Koleżanka mnie ubiegła, w założeniu tematu :) Mnie za to podobało się cameo( chyba tak to się piszę) Stana Lee, byłem w szoku, tak samo jak w momencie gdy snajper ściągnął Emilly. Zazwyczaj ci dobrzy przezywają, a tu taki mały twist., swoją drogą nie poznałem też aktora który grał Owena, a oszukać przeznaczenie jeden widziałem 3 razy troszkę się chłopina zmienił :) A i liczę też że pan w okularach którego tak efektownie zlał i wywalił przez barierkę jednak przeżył, i że to twardy zawodnik. Po cichu liczę, że jednak to Nikita go wykończy, pewnie też okaże się że to on zabił jej narzeczonego, ale to takie moje przypuszczenia. Na plus też ostatnia scena, jak się kobiety na wzajem oszukały, że nie było żadnych komplikacji :)
;)
no tak - teraz Stan i Nikita mają współny cel - revenge! ;D
masz rację Robert ostatnia scena na + :)
w sumie ciekawie będzie :) jak połączą swoje siły :)) dobrzy sa ;P
zastanaia mnie teraz inna kwestia -> co dalej z zakochanym w Alex gościem? czy to ON będzie tym, który się zorientuje? czy w przyszłośći będzie musiał wybierać między swoim uczuciem do Alex a lojalnością do sekcji?
oto jest pytanie :)
A już się bałem, że oglądamy tylko z koleżanką a oceny odcinków biorą się z jakiegoś nadprzyrodzonego zjawiska. Only boje się żeby Owena nie odstrzelili w następnym odcinku, który nie wiedzieć czemu za 2 tygodnie :(. Ale mamy 3 kąt, Niki, Michela i Owen. Micheal miał taką "sympatyczną" minę jak Percy powiedział, że mamy tu taj twojego chłopaka. A co do zakochanego kolesia to pewnie przejdzie na stronę dobra, chociaż mogło by być ciekawie jak by ją sypnął za parę odcinków :)
Owen może długo nie pociągnąć bo dwoje przeciw sekcji to siła zbyt niebezpieczna dla Percego no i niewiadomo jakie będą ich dalsze stosunki(pozabijają się czy nie).Ja raczej zastanawiam się co zrobi Tom czy wsypie Alex czy też nie no i Jade dyszy z zazdrości,o Toma.Alex musi się bardzo pilnować pewne rzeczy robi zbyt ostentacyjnie.
Robert - mam nadzieję, że go nie odstrzelą ;P mogłoby być ciekawie gdyby razem z Nikitą próbowali rozwalić sekcję :) ale... jak szarit napisał, byłaby to neibezpieczna siła dla Percego no i moze faktycznei, uśmiercą go za parę odcinków.
Jade - totalnie zazdrosna, dać jej tylko okazje to zmiażdzyła by Alex bez chwili namysłu.
I też mma wrażenei, ze Alex pewne rzeczy robi ostentacyjnie,ale z drugeij strony też nie moze byc taka ciapa - w końcu po coś tam jest haha :P
pozdrawiam :)
ps. mam nadzieje, ze Tom przejdzie na stronbę dobra Robert ;>
niech mają coś od życia -> w końcu love is amazing ;P