Też mnie to zastanawia, bo raczej na górze nigdzie go nie trzymali.
Już prawie myślałam, że ta dziewczyna ma jakieś ludzkie uczucia, ale jednak nieee, jeszcze nieźle namiesza ;)
Nie ma ludzkich uczuć, było to widać jak strzelał do "gwiazdy rocka". Pewnie jak by Alex wiedziała, co zrobi Jaden nie wahała by się ani sekundy tylko wysadziła by ją w powietrze, nawet bez tego tekstu "Blow you away".
Niezgodzę się z tym że Jaden nie ma ludzkich uczuć,śmierć Thoma bardzo ją zabolała i nienawiść do Alex jest jak najbardziej ludzka..
Alex też może się taką stać i moim zdaniem niewiele jej do tego brakuje,ale ona ma tego świadomość i się tego boi,Jaden jest zaś rządna zemsty i ma to gdzieś.
Alex ma Nikitę i Michaela, a Jaden Percego i Amandę więc Alex będzie trafić na "ciemną stronę mocy" co innego Jaden. Poza tym i tak po zobaczeniu promo do nowego odcinka podejrzewam, że Jaden pewnie sypnie Alex.
Według mnie jeden za najlepszych. Idealnie budowane napięcie, pare niezłych scen;) Nie wiem kiedy Jaden mogła to wziąśc toksyne, pewnie też tego nie wyjaśnili bo nie ma jak. Zresztą zdziwiłam się że Alex nie wysadziła ich w powierze, w końcu między nią a Jaden było wcześniej ostro, także nie powinna miec przejawów nagłej troski.
Odcinek fajny. Ale tego się po Jaden nie spodziewałam (posiadania przez nią peleryny-niewidki też nie przewidziałam, bo jak inaczej mogła świsnąć tą toksynę? ;). Nie dość, że zaślepiona chęcią zemsty na alex, to jeszcze żądna kariery w sekcji się zrobiła :D Ale rozumiem, że dłuższy pobyt w sekcji zwłaszcza bez wsparcia takiej nikity na zewnątrz, potrafi wydobyć złe cechy w każdym xD
przecież ten koleś zaciągnął Jaden na dół do laboratorium a w trakcie walki miała sporo czasu żeby zakosić toksynę, choć jest to naciągane ale jednak wytłumaczalne. Co do jej uczuć to napomknięto coś że znała kolesia i zrobił jej krzywdę więc nic dziwnego ze go z zimną krwia zastrzeliła. Lubię postać Jaden wnosi urozmaicenie do serialu i nie jest prosta jak drut i nie zgodzę się z twierdzeniem ze jest pozbawiona ludzkich uczuć:) Ma wlasnie takie typowo ludzkie slabosci: niechec do Alex(przezThoma), marzy o karierze w Sekcji bo innej drogi nie ma. Zrobiła to co kazał jej Percy i nic w tym dziwnego, czuje ze jeszcze niezle namiesza, ale ogólnie bedzie pozytywna bohaterką:) btw na przyjęciu miała OKROPNĄ fryzurę:D