PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8269
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

odcinek 19 ;)

ocenił(a) serial na 10

jak wasze wrażenia po 19 odcinku ? ;)))

ocenił(a) serial na 10
anusia140

Odcinek świetny, tylko zastanawia mnie kiedy Jaden zdążyła zakosić wirusa.

ocenił(a) serial na 6
Robert831231

Też mnie to zastanawia, bo raczej na górze nigdzie go nie trzymali.
Już prawie myślałam, że ta dziewczyna ma jakieś ludzkie uczucia, ale jednak nieee, jeszcze nieźle namiesza ;)

ocenił(a) serial na 10
strawberryblonde

Nie ma ludzkich uczuć, było to widać jak strzelał do "gwiazdy rocka". Pewnie jak by Alex wiedziała, co zrobi Jaden nie wahała by się ani sekundy tylko wysadziła by ją w powietrze, nawet bez tego tekstu "Blow you away".

Robert831231

Niezgodzę się z tym że Jaden nie ma ludzkich uczuć,śmierć Thoma bardzo ją zabolała i nienawiść do Alex jest jak najbardziej ludzka..

ocenił(a) serial na 10
szarit

Z Tomem tak, ale wg mnie to taka maszyna do zabijania.

Robert831231

Alex też może się taką stać i moim zdaniem niewiele jej do tego brakuje,ale ona ma tego świadomość i się tego boi,Jaden jest zaś rządna zemsty i ma to gdzieś.

ocenił(a) serial na 10
szarit

Alex ma Nikitę i Michaela, a Jaden Percego i Amandę więc Alex będzie trafić na "ciemną stronę mocy" co innego Jaden. Poza tym i tak po zobaczeniu promo do nowego odcinka podejrzewam, że Jaden pewnie sypnie Alex.

anusia140

ktos jeszcze uslyszal polski akcent w 0:33:03?

jakis facet powiedzial po wybuchu "co sie stało" ;O

ocenił(a) serial na 10
Antoni_Kosiba

Ano tak właśnie sprawdzałem jest "Co się stało".

ocenił(a) serial na 10
Antoni_Kosiba

Ja również zauważyłam :)

anusia140

Według mnie jeden za najlepszych. Idealnie budowane napięcie, pare niezłych scen;) Nie wiem kiedy Jaden mogła to wziąśc toksyne, pewnie też tego nie wyjaśnili bo nie ma jak. Zresztą zdziwiłam się że Alex nie wysadziła ich w powierze, w końcu między nią a Jaden było wcześniej ostro, także nie powinna miec przejawów nagłej troski.

ocenił(a) serial na 9
anusia140

Odcinek fajny. Ale tego się po Jaden nie spodziewałam (posiadania przez nią peleryny-niewidki też nie przewidziałam, bo jak inaczej mogła świsnąć tą toksynę? ;). Nie dość, że zaślepiona chęcią zemsty na alex, to jeszcze żądna kariery w sekcji się zrobiła :D Ale rozumiem, że dłuższy pobyt w sekcji zwłaszcza bez wsparcia takiej nikity na zewnątrz, potrafi wydobyć złe cechy w każdym xD

lawja

przecież ten koleś zaciągnął Jaden na dół do laboratorium a w trakcie walki miała sporo czasu żeby zakosić toksynę, choć jest to naciągane ale jednak wytłumaczalne. Co do jej uczuć to napomknięto coś że znała kolesia i zrobił jej krzywdę więc nic dziwnego ze go z zimną krwia zastrzeliła. Lubię postać Jaden wnosi urozmaicenie do serialu i nie jest prosta jak drut i nie zgodzę się z twierdzeniem ze jest pozbawiona ludzkich uczuć:) Ma wlasnie takie typowo ludzkie slabosci: niechec do Alex(przezThoma), marzy o karierze w Sekcji bo innej drogi nie ma. Zrobiła to co kazał jej Percy i nic w tym dziwnego, czuje ze jeszcze niezle namiesza, ale ogólnie bedzie pozytywna bohaterką:) btw na przyjęciu miała OKROPNĄ fryzurę:D

ocenił(a) serial na 8
anusia140

dla mnie bomba