Ja jestem zadowolona w końcu ktoś się przeciwstawił nikicie,fajnie jak się przez cały odcinek gryzły z
Alex. Nie nienawiedzę Michaela za to że powstrzymał Nikite gdy ta szła do centrali by powstrzymać
Alex :( chciałabym to w końcu zobczyć :)
)
A oglądałaś po angielsku czy z tłumaczeniem ? jak z tłumaczeniem to podała byś mi stronkę bo ja wszędzie szukam ale jest tylko po angielsku ? :)
Mnie ciekawi czemu Amanda nie skopiowała tej listy agentów, od Zoe i sama jej nie sprzedała.
Ale ciekawe dlaczego Alex zrobiła taka minę jak Birkhoff upadł na śniegu, minę zrobiła jakby on jej na tyłku wylądował twarzą :)
krecie sie kreci. Tak sobie ogladam ogladam i dochodze do wnioski ze Shane nie pasuje do roli Majkiego. Jakby Michaelem był Owen.......miodzio. Ale cóz, jeste jak jest i tego nie zmienie. Alex w tym odcinku niezła rura:)
No mnie to teraz totalnie zastanawia koniec sezonu. Co nam twórcy zafundują?
Alex, bardzo ją lubię. Ryan to totalna ciota, to on robi jak kierownik?
A Nikita, seryjnie się zmieniła.
Amanda, a kto wie może jeszcze dołączy do Sekcji
Widzę że chyba twórcy nikity czytali nasz wątek i w końcu ktoś go postrzelił tylko nie spodziewałabym się nigdy że to bd Alex,:)
Ja czasami jak mam kaprys to oglądam bez i też większość rozumiem zwłaszcza że w Nikicie zbytnio rozbudowanych dialogów nie ma xd
Prawda :) jedynie w chirurgach czekam na napisy bo tam to nawet 10% nie rozumiem bo słowa nie znane przeze mnie
Ja tam "Chirurgów" nie oglądam, ale na nazewnictwie medycznym to ja się nawet po polsku nie znam.
Hehe.
Ciekawa jestem, ile lat się angielskiego uczycie tak przy okazji.
:)
Ja 12 lat i jeszcze 1 rok się bd uczyć, ale z szkoły nic nie przynoszę tylko wszystko wyłapuje w filmach i serialach które oglądam z napisami :)
Kinga, ale z serialami to.na pewno się będziesz dłużej uczyć :).
I zaczynam wierzyć, że jestem najmłodszą osobą często wypowiadającą się na forum.
Hehe.
No przedszkole ! Miałam tam zarąbisty anglik, nauczyli mnie kolorów i liczenia przez całe 3 lata xd