Warto oglądać ten serial ??? bo tak się właśnie zastanawiać czy zaczynać
Dokładnie. Opis niepozorny, ale całość fajnie zagrana, jest wiele ciekawych postaci. Moim zdaniem warto.
Dla mnie za cukierkowy.
Jestem po pierwszym odcinku i troche wydaje mi sie taki familijny bardziej:)
Chcecie fajny serial o pracy policji na ulicach to polecam Southland. Tam też jest nowy glina ale serial nie jest taki cukierkowy tylko brutalny i moim zdaniem bardziej powazny, pokazujący troche od zaplecza i prace zwykłych patrolowych i detektywów.
Ten jeszcze spróbuje z kilka odcinków żeby dac mu szanse ale jak sie nie zmieni dam sobie spokój.
"Rookie Blue" taki właśnie ma być, jaki jest :). Nie każdemu się spodoba. Zależy, kto czego oczekuje. Jeśli ktoś chce obejrzeć ciężki, ponury dramat policyjny to RB nie jest dla niego, ale jeżeli ktoś ma chęć zobaczenia dość lekkiego serialu o policjantach, z domieszką humoru, to RB będzie w sam raz.
ale pojechales, porownywac southland z rookie blue,moze zaczniesz porownywac the wire z csi, albo sopranos z sons of anarchy, te seriale sa z zalozenia kierowane do innych grup odbiorcow, z jednej strony masz brutalnosc, wulgaryzmy,choc odrobine realizmu a z drugiej tandetne familijne kino, gdzie jedynya rzecza jaka fani/fanki owych serialow sie emocjonuja to to czy glownie bohaterowie skoncza jako para
No Ty też pojechałeś. :) Rookie Blue to niewymagający, ale przyjemny serial, który ma dużo fajnego humoru i dobrze nakreślone postaci. Nigdzie tutaj nie ma tandety.