PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538003}

Nowe gliny

Rookie Blue
2010 - 2015
7,5 2,4 tys. ocen
7,5 10 1 2391
Nowe gliny
powrót do forum serialu Nowe gliny

Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!

Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!

Ktoś podobno zginie. Na pewno nie będzie to: Andy, Nick ,Chris, Swarek, Frank Best, Gail, Traci, Dov i Luke. Wiec kto zostaje?

Jerry, dziewczyna Dova, Oliver, Noelle - to z tych ważniejszych postaci.

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

W sumie to już wiadomo kto zginie, bo parę przyszłych odcinków zostało przez pomyłkę udostępnionych w internecie. ;)

ocenił(a) serial na 8
milkaway

Właśnie kiedyś mi się ten spojler ukazał w necie, ale nie chciałam grzebać na kogo padł wyrok ;d Chociaż teraz jak tak patrzę to nie wiem, czy nie poszperam żeby podejrzeć, bo zanim nadrobię kilka odcinków to minie trochę ;)

pietrusia

Det. Jerry Barber. Kuźwa fajna postać, nie mogli pozbyć się Luke'a Lalusia pedałka Callaghana tylko Jerry'ego który był naprawdę zajebistą postacią.

Mateo_SF

Eric Johnson się nie popisuje jako Callaghan, to prawda. (Dziwi mnie to, bo grał gościnnie w Supernaturalu i był tam naprawdę świetny.) Nie jestem pewna, czy postać z założenia miała być taka miałka, czy on jest marnym aktorzynom, ale jak dla mnie równie dobrze mogłoby go nie być. Nic sobą nie wnosi, zabicie go zamiast Jerry'ego byłoby jak najbardziej uzasadnione.

pluszowe cthulhu

Podobnie było w The Shield i Synach Anarchi że pozbyli się postaci fajnych, tak chyba już musi być w serialach że się uśmierca postacie które widzowie polubili żeby dodać dramaturgii i żeby ludzie przeżywali to przez kilkanaście kolejnych odcinków.