PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538003}

Nowe gliny

Rookie Blue
2010 - 2015
7,5 2,4 tys. ocen
7,5 10 1 2390
Nowe gliny
powrót do forum serialu Nowe gliny

Co myślicie o trzecim odcinku? Jeśli chodzi o sprawy policyjne to jakoś niezbyt ciekawe one są.
Sprawa z tym kolesiem w szlafroku zwyczajnie nudna. Szkoda mi Nick'a aczkolwiek spojrzenie Andy
w trakcie jego walki pozwala myśleć, że może jeszcze coś między nimi będzie. Ktoś wcześniej
obstawiał, że w 5 odcinku związek Gail i Holly się rozpadnie i proszę mamy dopiero 3 a tu już
zalążek rozstania. Coś mi się wydaje, że ta policjantka, która wypiła winko z bonusami będzie nią
zainteresowana ;)

ocenił(a) serial na 8
nadare

Z tego co oglądałam zwiastuny piątego sezonu to było więcej scen z Holly i Gail więc jeszcze nic nie jest przesądzone ;p a co z tą policjantką to też mi się wydaję że Gail jej się " spodobała " ale kto wie czas pokaże ;)

ocenił(a) serial na 6
nadare

Osobiście mam nadzieję, że jednak Holly i Gail będą ze sobą - szkoda byłoby tej pary. Global (chyba) nie umieszczałby Holly wśród stałej ekipy w obrazkowym zwiastunie na stronie głównej (http://images.enstarz.com/data/images/full/30419/rookie-blue.jpg?w=600), gdyby ten watek nie był ważny, choć mogę się mylić.

ocenił(a) serial na 6
nadare

Niee! Holly i Gail! Why?! Jak oni mogli? Gail nie ma szczęścia do związków... Chociaż uważam, że
trochę przesadziła, bo nie wiadomo, co Holly rzeczywiście uważała o ich związku, prawda jest taka,
że powiedziała, co powiedziała, by zbyć znajomych... Może wrócą jeszcze do siebie. McNally
tradycyjnie ma ten sam problem, mogłaby się zdecydować, bo jest zwyczajnie żałosna...

ocenił(a) serial na 6
Herushingu

Ciekawi mnie w jaki sposób/w jakiej sytuacji nastąpi pogodzenie Holly z Gail (jeśli nastąpi, w co wierzę).

dzizi

Pogodzą się na bank. Wiem to z wiarygodnych źródeł :D
Nastąpi nastąpi. Widać było w dzisiejszym odcinku, że Gail zależy na Holly, więc jak tylko ją przeprosi, to wrócą do siebie ;)

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

Mam nadzieję, że Twoje źródła nie zawiodą!!:). Gail zasługuje na to żeby w końcu być szczęśliwą, a Holly wydaje się być idealną partnerką dla Niej. Staram się nie czytać zagranicznych for internetowych odnośnie tego wątku, ale zauważyłam że ludzie obstawiają "potencjalne pogodzenie" na odcinki między 7 a 10:/. Nie wydaje się Wam, że to trochę późnawo?(Odcinek 3 dzieje się jakieś parę miesięcy po wydarzeniach z 2 - skoro Chloe i Sam są już zdrowi i na służbie - więc odcinek 7 to potencjalne wydarzenia po paru tygodniach od 3).

Odnośnie innych wydarzeń: lubię Duncana i mam nadzieje, że chłopak dorośnie i będzie dobrym policjantem:), McNally jak zwykle (choć kiedy jest poza wątkiem związkowym, jak w odcinku 2, nawet mnie nie irytuje;)). Oczekuje więcej Tracy i Steve'a!:D

dzizi

Pogodzą się, pogodzą i źródła są wiarygodne haha, bo to ja właśnie obstawiałam, że już do 5 piątego odcinka, związek Gail i Holly będzie przechodził "problemy". No i proszę bardzo, już w 3 odcinku, koniec związku.
Pogodzić się, pogodzą i myśle, że będzie to wcześniej niż 7 a 10 odcinek.

ocenił(a) serial na 6
oallaa13

oby wcześniej:) tak myślę, że odcinek 4 będzie się dziać min. tydzień po odcinku 3 - sądząc po tym, iż twarz Nicka wygląda prawie ok;) chociaż wątpię żeby już coś zaczęli wyjaśniać:/

dzizi

Bądźmy dobrej myśli, że szybko wyjaśnią to nieporozumienie. Bo uważam, że to było po prostu misunderstanding.. jedna powiedziała nie to co myślała, a druga przesadnie zinterpretowała słowa pierwszej. Czekam z niecierpliwością na 4 odcinek :)

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

LOL jakież to życiowe;)

Herushingu

Też uważam, że Gail trochę przesadziła- (ale jak ją znamy- to jest cała natura Gail). Holly tak tylko powiedziała, by te przyjaciółki dały se siana z tym całym wypytywaniem i ocenianiem Gail.
Zresztą Gail we wcześniejszej rozmowie z Dov'em mówiła, że to dziwne, że tak dobrze jest między nią i Holly, że nawet jeszcze kłótni nie miały(co się nie zdarza w jej związkach), że jest inaczej, że ona Gail, jest teraz inna. No to mieliśmy pierwszą kłótnię, ale wątpię by to było rozstanie.

nadare

Tyle piosenek było w dzisiejszym odcinku, a mi żadna nie wpadła w ucho :( Cóż za strata, chyba to jeden z nielicznych odcinków, gdzie nic sobie nie przygarnęłam.
McNally co za głupia pipka. Zdecydowała by się w końcu z którym chce być.
Podobały mi się sceny Peckstein. Lubie ich razem, a raczej ich dialogi, powinni częściej mieć razem służbę :D
Fajne też były momenty Nicka&Chloe. W zwiastunie 5x04 widać, że się bardziej zaprzyjaźnią, byle nie za bardzo przez wzgląd na Dova.

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

Soundtrack do tego serialu jest wyjątkowo dobrze dobrany!:). Jako miłośniczka muzyki i koncertów jestem totalnie zachwycona doborem utworów;)

dzizi

Ja tak samo, kocham muzykę ;) Ale w soundtracku z ostatniego odcinka nie znalazłam nic dla siebie :P