PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538003}

Nowe gliny

Rookie Blue
2010 - 2015
7,5 2,4 tys. ocen
7,5 10 1 2392
Nowe gliny
powrót do forum serialu Nowe gliny

Odcinek lepszy od poprzedniego, bo przynajmniej sprawa była ciekawsza, i coś się działo, ale szału
też nie robił... Mogliby więcej czasu poświecić Gail lub chloe.

ocenił(a) serial na 6
Herushingu

Nawet niezły odcinek, ale robią z Holly Dani z Glee w wersji light. Taka jedna kłótnia i koniec, żadnej rozmowy, nic. Ale mimo ledwie kilku minut na ekranie Gail zdążyła błysnąć - 'I don't do the boys anymore" i cała ta sprawa z profilem na stronie randkowej świetna. Patrzenie na Andy jak zawsze przyjemne, zwłaszcza pod koniec odcinka, ale jej love interests nie interesują mnie w ogóle. Te jej ciągłe drama, problemy z wyborem i rzucanie "I love you" jak "która godzina?'... nadrabia wyglądem. Reszta w sumie tak sobie, wątek kryminalny raczej mnie nie wciągnął.

ocenił(a) serial na 7
unicorn9277

No i kolejny odcinek w którym nie doczekałam się sceny z Holly i Gail i rozwiązania tej sytuacji jak między nimi zaistniała. Szkoda bo serial trwa 45 minut, więc wydaje mi się że jest wystarczająco czasu że poruszyć wątki prywatne większości bohaterów. Aczkolwiek wydaje mi się że scenarzyści zrobili to specjalnie, żeby do ekranów przyciągać widzów czekających na ten wątek.

ocenił(a) serial na 9
kindzi_ohara

Ja też ciągle czekam na jakieś wyjaśnienie spraw między nimi. Dla mnie to całkowicie bez sensu, że po jednej kłótni kompletnie ich związek wymazali i nic nie pokazują :P Może się doczekamy ponieważ gdzieś czytałam, że Holly ma się pojawić w 7 odcinku aby spróbować się pojednać :P no cóż...zobaczymy.

Zmieniając temat, dlaczego Chloe nie weźmie rozwodu? Nie rozumiem...

nadare

Co jest z 7 odcinkiem ?

ocenił(a) serial na 8
tysia1316

będzie dopiero 9 lipca w kanadzie czyli u nas pewnie 10.

Cicha93

Dzięki ;)