Czyżby Gail i Holy miały do siebie wrócić? Hell Yeah! Chociaż obawiam się, że może nie podzielać
zdania na temat adopcji, i ostatecznie nic z tego nie wyjdzie. Nie wiem tylko po co ten wątek,
przecież mamy już jedną matkę, naprawdę potrzebna kolejna? Chyba że ostatecznie nic z tego nie
wyjdzie, lub znajdą się krewniacy małej...
Jeśli chodzi o nagranie to było to do przewidzenia, że Dov się dowie co na nim było lub je odzyska, i
nie sam pocałunek będzie problemem, a to, że Chloe sama się nie przyznała, a zamiast tego
zdecydowała się na to, na co się zdecydowała... A tak nudy. Chociaż cieszy powrót Marlo
Heh, adopcja. Zupełnie tak jak przypuszczałam kiedy czytałam jakiś artykuł o RB i było napisane, że w tym sezonie Gail zrobi coś przełomowego. Jakoś tak mi to nie pasuje...no i pewnie Holly nie będzie z tego powodu szczęśliwa ;)
Hmm nie rozumiem jednego. Czemu kolejny odcinek jest zapowiadany jako 'season finale' skoro na filmwebie i imdb jest wyraźnie napisane, że będzie ze 20 odcinków?
Ponoć odcinki 512-522 to już 6 sezon, dlatego teraz jest koniec 5 sezonu;) (choć rożne źródła rożnie mówią;))
Co do Gail i Holly obstawiam niestety koniec związku (zwłaszcza że Aliyah do tej pory nie pojawiła się na planie zdjęciowym do sezonu 6:/). Naprawdę żal mi potencjału tego związku [spoiler] (w odc. 7 Gail mówi że Holly jest najwspanialsza osobą jaką spotkała i nie chce jej stracić, a teraz okazuje się, że de facto jednak przez adopcję ich związek - potencjalnie - nie wypali, wiec po co to wszystko)
Cały odcinek - jak dla mnie - nie był najgorszy, chociaż Duncan nadal mnie irytuje i co gorsza wszystko wskazuje, że w sezonie 6 będzie jego postać wyeksponowana:/.
Co powiecie na to http://gailpeckholly.tumblr.com/post/91778958713/asdotnet-rookie-blue-gail-x-hol ly-snapshots to chyba nie koniec Gail i Holly
No ja właśnie też się zastanawiałem czemu było season finale skoro jest do 20 odcinków, w sumie od początku mnie ciekawiła liczba odcinków w tym sezonie bo patrząc na poprzednie 4 sezony to ani 22 ani 11 nie pasuje.
nakręconych jest już 22 ale sacje nie będą ich wszystkich transmitować jednocześnie więc z tych 22 odcinków zrobili dwa sezony po 11