Czy ktoś znalazł w internecie do obejrzenia? Premiera podobno była 2 sierpnia, ale nigdzie
nie widzę go dostępnego.
Premiera 9 sierpnia
http://epguides.com/RookieBlue/
nie sugeruj sie datami z filmwebu, ludzie wstawiaja byle co by punkty dostac i pozniej tak jest
Data emisji została dosyć niedawno zmieniona. Zgłaszam to, ale filmweb miał jakiś poślizg w zapisie zmian w ostatnich dniach.
ten odcinek bardzo dobry, 10 wytraciła na zakrecie, a 11? Te dialogi Mcnaly z księdzem? żal serce ściska
Bo to serial słodko-gorzki. Troche przyjemnosci i sporo pokuty :D. Zwłaszcza jak Mcnaly się pojawia i zaczyna grać :p. Zresztą generalnie w serialu tym nie ma chyba zbyt wielkich popisów aktorskich ze strony Pań. Najbardziej przekonują mnie Enuka Okuma oraz Melanie Nicholls-King (może nie gdy rodziła - wydawane odgłosy brzmiały przesadnie - no ale może niektóre Panie tak właśnie się zachowują w realu - w filmach to typowe, krzyki i spuszczanie pary), trochę mniej aktorka grająca Gail, ale ta ma ułatwione zadanie bo gra egocentryczną psychopatkę. Natomiast faceci grają przywoicie, zazwyczaj. Am I right?
Najbardziej lubię postacie Bena Bassa i Matta Gordona. Wydaje mi się, że grają najbardziej wyraziście. Nie widziałam ich co prawda w innych rolach, ale mam wrażenie, że są całkiem porządnymi aktorami. Generalnie serial może nie jest wybitny, za to całkiem przyjemny jako zabijacz czasu. Pomimo wielu negatywnych opinii jakie przeczytałam na temat McNally nawet do niej nie da się nie czuć odrobiny sympatii, bywa przeurocza w tym swoim zakręceniu. :)