PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538003}

Nowe gliny

Rookie Blue
2010 - 2015
7,5 2,4 tys. ocen
7,5 10 1 2391
Nowe gliny
powrót do forum serialu Nowe gliny

McNally

ocenił(a) serial na 7

Czy tylko mnie wkurza, że McNally lata od jednego faceta do drugiego? Mam wrażenie, że
ona się prześpi z połową 15.

Dusia1916

Nie tylko jej skakanie z kwiatka na kwiatek jest denerwujące. Cała jej postać jest tak napisana, że normalnie nie da się jej polubić. To jest najgorsza postać w tym serialu- moim skromnym zdaniem ofc.

ocenił(a) serial na 7
tequila_s

To fakt, jak dla mnie Blondi i tak wymiata :D

Dusia1916

Moja ulubiona postać. Bardzo złożona, a takie lubię najbardziej ;)

Dusia1916

Nareszcie :D nie, nie tylko Ciebie wkurza. Żałuje że jest praktycznie główną postacią, rozhuśtana emocjonalnie, kiepska policjantka która non stop zalicza wpadki, a do tego skacze z kut...sa na kut...sa nie mogąc się zdecydować na tego jedynego. powinna dobrać sobie 7 i dopiąć do każdego dnia tygodnia. Za akcję w barze z pierwszego odcinka jestem zły na nią, ot McNally sobie stwierdziła, dzisiaj nie jestem policjantką, odpinają sejf z Epsteinem żeby tylko wylizać dupe dwóm ćpunom, zauważył przynajmniej 10sytuacji w których bez problemu mogli obezwładnić tą laske, przecież ona tą broń ledwo trzymała, jak ta kelnerka wzięła strzelbę i wystrzeliła to krzyknąłem, "wreszcie ktoś ma jaja w tym barze" także Epstein i McNally po minusie, McNally tyle ich ma że nie wiem co by musiała zrobić żebym ją polubił.

ocenił(a) serial na 7
Mateo_SF

Masz moje myśli, delikatnie mówiąc, jest lekko irytująca. Ale zobaczymy co w drugim odcinku sie wydarzy, już jest.

ocenił(a) serial na 7
FuX_08

Lekko? xD

Ja wiem, że w życiu nie jest tak, że trafia się od rau na tego jedynego. Ale ona rzuca pierwszego dla drugiego, potem ma trzeciego, rzuca go dla drugiego... E...

ocenił(a) serial na 7
Dusia1916

Myślisz,że coś będzie pomiędzy nią a tym żółtodziobem? Podjęła się jego szkolenia.

ocenił(a) serial na 7
FuX_08

Weź przestań, nawet o tym nie myśl xD