PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538003}

Nowe gliny

Rookie Blue
2010 - 2015
7,5 2,4 tys. ocen
7,5 10 1 2391
Nowe gliny
powrót do forum serialu Nowe gliny

Pierwszy odcinek już za nami. Premiera odbyła się 23 czerwca 2011.
Trzeba jednak oglądać bez napisów. Ale jeśli ktoś zna ang to nie powinno być problemów ;)

ocenił(a) serial na 7
Lilianna

Moim zdaniem drugi sezon zapowiada się równie ciekawie jak pierwszy. No, ale dopiero dwa epizody za nami, więc nie chcę zapeszać ;) Faktycznie chyba nikt nie robi napisów, a szkoda, bo to całkiem niezły serial i gdyby miał tłumacza na pewno więcej osób mogłoby po niego sięgnąć.

ocenił(a) serial na 7
katasia1

A właściwie, to dopiero zobaczyłam, że jednak ktoś bierze się za napisy, także sorry mój błąd :)

ocenił(a) serial na 10
katasia1

powiesz może kto taki?

ocenił(a) serial na 7
Lilianna

Wiecie czy są (lub czy będą) robione napisy do drugiego sezonu?

ocenił(a) serial na 7
CamilloIpla

Niejaki / a RespeKt. Na napisy 24 są zbierane zapisy.

ocenił(a) serial na 7
katasia1

Do drugiego sezonu? Bo widziałem tylko napisy do pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
CamilloIpla

Tak ja też tylko do 1 sezonu widziałam.
Możesz dać linka?

ocenił(a) serial na 7
Xawier321

Właśnie zaczęli tłumaczyć pierwszy odcinek drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
CamilloIpla

napisy są na napiprojekt i na http://www.podnapisi.net

ocenił(a) serial na 8
CamilloIpla

autor bedzie starał się dodawać je jak najszybciej po ukazaniu się kolejnego odcinka, ale nic nie obiecuje

ocenił(a) serial na 9
Lilianna

2 sezon zamienia się powoli w za duże romansidło. Czemu wszystkie seriale muszą wprowadzać na siłę 'trójkąty' miłosne :/

Neo84

fajnie jest i tak ;)

ocenił(a) serial na 7
Neo84

Romans był istotnym elementem od samego początku. W drugim sezonie przynajmniej wreszcie mówimy do widzenia Luke'owi. Jego związek z Andy wiał nudą od samego początku.

ocenił(a) serial na 9
Neo84

Poważnie? A ja myślałam, że to 1 sezon trącił romansową tandetą XD Macanki w sali przesłuchań normalnie jakby 5min nie mogli bez siebie wytrzymać XD Miałam wrażenie, że chodzi tylko o pokazanie miłosnych perypetii przy okazji wykorzystując scenerie posterunku- realizm całego scenariusza mocno na tym cierpiał. A za to 2 sezon... Cóż dla IMO fabuła w końcu trochę znormalniała XD w pozytywnym znaczeniu ;p