Pierwszy odcinek już za nami. Premiera odbyła się 23 czerwca 2011.
Trzeba jednak oglądać bez napisów. Ale jeśli ktoś zna ang to nie powinno być problemów ;)
Moim zdaniem drugi sezon zapowiada się równie ciekawie jak pierwszy. No, ale dopiero dwa epizody za nami, więc nie chcę zapeszać ;) Faktycznie chyba nikt nie robi napisów, a szkoda, bo to całkiem niezły serial i gdyby miał tłumacza na pewno więcej osób mogłoby po niego sięgnąć.
A właściwie, to dopiero zobaczyłam, że jednak ktoś bierze się za napisy, także sorry mój błąd :)
autor bedzie starał się dodawać je jak najszybciej po ukazaniu się kolejnego odcinka, ale nic nie obiecuje
2 sezon zamienia się powoli w za duże romansidło. Czemu wszystkie seriale muszą wprowadzać na siłę 'trójkąty' miłosne :/
Romans był istotnym elementem od samego początku. W drugim sezonie przynajmniej wreszcie mówimy do widzenia Luke'owi. Jego związek z Andy wiał nudą od samego początku.
Poważnie? A ja myślałam, że to 1 sezon trącił romansową tandetą XD Macanki w sali przesłuchań normalnie jakby 5min nie mogli bez siebie wytrzymać XD Miałam wrażenie, że chodzi tylko o pokazanie miłosnych perypetii przy okazji wykorzystując scenerie posterunku- realizm całego scenariusza mocno na tym cierpiał. A za to 2 sezon... Cóż dla IMO fabuła w końcu trochę znormalniała XD w pozytywnym znaczeniu ;p