Nudne, jak zwykle w HBO musi być golizna męska chociaż tym razem za wiele widać nie było bo scena z oddali no ale to nie znaczy, że w przyszłych odcinkach nie będzie bardziej dosadnych scen. Włoszka pokazała cycki, fajne cycki, ale jak zwykle w serialach HBO nie ma co liczyć na więcej, żadnej waginy pewnie nie zobaczymy. Przecież to tabu. Nagość zrecenzowana a cała reszta? No nudy, nudy straszne. To dopiero dwa odcinki, ale jak na razie wystawiam 5/10. Może wzrośnie w przyszłości.
Ale wiesz, że to jest kontynuacja Młodego Papieża? Z czasem na pewno się rozkręci bo 1 sezon to jeden z najgłębszych i najbardziej artystycznych seriali ze stajni HBO.
Ja uwielbiam tego reżysera dlatego będę to oglądał dalej. Ogólnie lubię recenzować nagość w serialach i filmach, wytykać podwójne standardy. To jest główny powód dlaczego oglądam wszystko jak leci, ale również potrafię zauważyć czy fabuła jest ciekawa itd. Jak na razie mnie nie porwało, ale nie skreślam. Będę śledził dalej.
Generalnie, mam ogromną nadzieję, że powróci jeszcze intro z 1 sezonu, bo jest mistrzowskie, mam szczerą nadzieję, że jeszcze to zobaczymy.
no d*py nie urywa, intro już nie takie jak w 1szym, nie wiadomo o co chodzi z tymi laskami wijącymi się wokół krzyża, Malkovich jakoś też nie ma tej charyzmy i błysku w oku Piusa XIII, ciekawi mnie czy przez jego imię Jan Paweł III nawiążą jakoś do pontyfikatu Wojtyły, widać że wszystko się rozkręca, zobaczymy, BTW, jak na lewackie HBO, ciekawa ta lekka parodia Franciszka w 1szym odcinku