PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

,, Wszystko jasne. Rozbita rodzina. Dziewczynka sprzedaje rower, nikt się tym nie zajmuje, bo nie ma komu. Ojciec Bóg wie gdzie, a matka znalazła sobie nowego faceta''. Patologia jak klient rzekł o Jadwidze. hahaha

Pół żartem, pół serio- Sylwia z lotnikiem, a były Sylwii z matką dziecka lotnika? Kabaret

ocenił(a) serial na 3
Hans_Kloss

Odcinek nudnawy jak zwykle zadnych znaczących zmian w relacjach miedzy postaciami zostalo jeszcze 7 odc tego sezonu i zaczynam myslec ze wszystko rozegra sie w ostatnim odcinku sylwia ucieknie sprzed oltarza pawel rozstanie sie z aską a do tego momentu stypa ,tempo tego serialu jest żalosne polowa sezonu i nic ciekawego sie nie dzialo

marta490

Odcinek w tej fabule można skrócić do kilku minut. Wątek z rowerem (dziecko przyjęło pieniądze, a roweru nie wydało, wiec ma oddać pieniądze, do tego scena na uczelni z wykładem) i podsumowanie Radeckiego ( kiedy ona wreszcie przejrzy na oczy).

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

Tak, podsumowanie Pawła było idealne - on chyba jako jedyny z zainteresowanych patrzy trzeźwo na całą tą sytuację, no i może jeszcze Igor. Sylwia sama siebie chyba pociesza i usilnie przekonuje, że da radę, że będzie z Mariuszem mimo wszystko szczęśliwa, ale niestety to, że może nie dać rady, pokazał ten moment, gdy musiała wyjść i ochłonąć, gdy po przyjściu Leny przyszedł Mariusz. Sylwia próbuje jak może się z tym uporać i ją podziwiam, ale według mnie, gdy weźmie ślub z Mariuszem to będzie wiecznie nieszczęśliwa. I mam nadzieję, że Paweł może w końcu ruszy tyłek, jakoś się ogarnie i upora ze swoim uczuciem do Sylwii i może jej pokaże, że mu zależy, bo według mnie to mu zależy.

W innym temacie o tym odcinku rozmowa Sylwii z Kubą była odebrana jak flirt...po obejrzeniu tego 'flirtowania' sobie myślę - serio??? Ta Sylwia to już dawno powinna się nie wiem, zamknąć w klasztorze, bo z jakim facetem by nie zaczęła rozmawiać, to już zostaje on przez nią brany pod uwagę jako kandydat na faceta.

madziula_19_fw

Sylwia szuka szczęścia traktujac facetow jako potencjalnego nowego partnera, nie widzi tez, że relacje z lotnikiem sa toksyczne.

ocenił(a) serial na 9
marta490

W następnym odcinku Sylwia ma już ponoć zerwać z Mariuszem to przynajmniej tyle :D pewnie bedzie tak jak piszesz wszystko rozegra się w ostatnim odcinku przyciągają strasznie te wątki bo pewnie planują kolejną serię ,w ostatnich odcinkach może zacznie się coś dziać ,gdzieś czytałam ,że Paweł ma miec jakiś wypadek,widzialam zdjecie jak leży nieprzytomny koło restauracji to w koncowce mozliwe,ze cos ruszy ;)

ocenił(a) serial na 3
kinga1296

Ja widzialam jakies dziwne zdjecie pawla podlączonego do wykrywacza klamstw na instagramie marcina korcza z hasztagami o mnie sie nie martw ciekawe o co chodzi

marta490

Fotogeniczna para Sylwia z Radeckim czy to w serialu czy na zdjeciach na inst.

Poza tym Korcz dobrze wypada w obu rolach pantoflarz Dagmar/przyjaciólki vs spryciarz Radecki / omsnm