PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10046306}

Obłędny Cyfrowy Cyrk

The Amazing Digital Circus
2023 -
7,3 380  ocen
7,3 10 1 380

Obłędny Cyfrowy Cyrk
powrót do forum serialu Obłędny Cyfrowy Cyrk

Polakom padło na mózg. Co prawda to nieco ponad 60 ocen ale niesmak wciąż pozostaje. Może jak wyjdzie na netfliksie to średnia się zmieni. Ciekawe czy wtedy filmweb powie coś o tej produkcji bo zasługują na rozgłos tak jak Hazbin hotel.

ocenił(a) serial na 8
oleksiey2000

Wytłumacz mi proszę, dlaczego czujesz niesmak spowodowany tymi ocenami?

ocenił(a) serial na 10
Peter_Shoe

Przepraszam za mój ostry ton, mocno mnie ta średnia zaskoczyła. Już się powoli poprawia jak widać, ale już na samym początku spodziewałem się przynajmniej 7,5. Pierwszy odcinek może rzeczywiście był taki że nie wiadomo co sądzić ale drugi nieźle mnie przeorał emocjonalnie. Animacje przynajmniej sądząc po dwóch odcinkach mocno się poprawiły. Każdy odcinek wychodzi z polskim dubbingiem który jest niemal równie dobry co angielski. Do tego drugi odcinek został obejrzany kilkadziesiąt milionów razy a u nas jakieś marne 70 głosów. Ale wybiegam poza temat głównie chodzi o to że drugi odcinek mną wstrząsnął a ocena jakby to był zwyczajny średniak.

ocenił(a) serial na 10
oleksiey2000

Dla kontekstu niezależna gra omori, która jest genialna ale nie aż tak znana ma ocenę 8,7 na 130 głosów, prawie dwa razy więcej niż cyrk

ocenił(a) serial na 8
oleksiey2000

A co ciebie tak mocno wstrząsnęło w drugim odcinku?