Ale myliłem się: nie jest gorzej a równie ch****o. Podobnie jak ostatnie 2 szroty Scotta i ten gniot Alvareza również i ten serialowy paździerz nigdy nie powinien powstać
Serialu jeszcze nie ogladalem ake kazda czesc miala swoje zalety oprocz niestety Romulusa,ktory niczym sie nie bronil,nawet technicznie.
Popieram, technicznie był naprawdę bardzo dobrze zrobiony, a że to zlepek poprzednich części, to już inna historia...
Nie no, Romulus chyba nie był aż taki zły :p
Na pewno lepszy niż przymierze...
Romulus wcale nie był zły, a już na pewno nie był zły w porównaniu do tego szambo-serialu. Po pierwszym odcinku miałam nadzieje, że jeszcze coś z tego będzie, ale po trzecim widzę, że jest równia pochyła.
Ja już po pierwszym odcinku wiedziałem, że będę przewijał, bo nie da się tego oglądać. W Romulusie też były dzieciaki, ale ich postacie były bardziej wyraziste. Tutaj postacie są miałkie, jak cały serial zresztą. I ta denerwująca muzyka... To właśnie brak muzyki nadaje klimatu w takich filmach jak Obcy.
Te rockowe kawałki na koniec to jest porażka dopiero. Szkoda że jeszcze nie dali ABBY lub innej klasyki disco