Dla mnie obie te telenowele są do bani. W kotce nawet nie było nawet jednego wątku, który by mnie zaciekawił, absurd goni absurd. W DS protka i port byli beznadziejni z charakteru. Zresztą w kotce jest to samo. Za to Natalia i Diego są super pod każdym względem.
Tela nudna ale lepsza od dzikiego serca i napewno lepsi aktorzy. Piosenki tez super maite i pierre louisa. Ale i w kotce i w dzikim sercu cieniasy sa te czarne haraktery nic im nie wychodzi i w obu telach za szybko gina a potem tym bardziej zenada..
Po pierwszych odcinkach, serial nie zrobił ma mnie większego wrażenia. A Teraz już mnie wciągnął na maxa! Mimo że główni bohaterowie nie są moimi ulubieńcem. Przyznaje ze Livia, gra o wiele lepiej niż we WN jest mniej irytująca. Diego to taki,, ciapek'' szału nie robi. Za to Carmen i Eleazar, dawno nie widziałam takiej pary która aż,, ocieka chemią ''. Uwielbiam ich, to właśnie przez nich czekam na kolejne odcinki.
Nie lubię aktorki grającej Carmen. Natomiast Marcela Cordobę uwielbiam ;P szkoda, że nie dostał do pary jakiejś ładniejszej i młodszej aktorki.
Też jestem jego fanka.. Ogladalam "miłosc i przeznaczenie" tylko dla jego wątku :D Tutaj podobnie, fakt mogłby dostac do pary kogos innego ale mimo wszystko wciaga ;)
W takim razie możemy założyć team MC :P ja obejrzałam z nim 9 telek: Heridas de amor, Pasion, Mar de amor, Sortilegio, La fuerza del destino, Amores Verdaderos, Por ella soy Eva, La gata i De que te quiero te quiero. Dla mnie najlepszy był w Sortilegio i LFDD. Chociaż w DQTQTQ też mi się podoba. Liczę, że postać pana policjanta będzie się często pojawiać.
Obejrzałam prawie wszystkie ( Heridas de amor nie było po polsku :( ) ale najbardziej podobała mi się jego rola w LFDD i Por ella soy Eva :D Teraz tez sie zapowiada ciekawy watek :D
Tez bardzo lubię Marcela Cordobę :) Najbardziej podobał mi sie w LFDD i Sortilegio. Eleazar Medina Suárez to jak na razie moja ulubiona posta postać .
Dzisiaj fajnie wypadł jako pijany policjant, który wszystkich wsadza do aresztu ;p
Między nimi jest chemia, aż iskrzy na ekranie. Świetnie dobrana para, a aktorka grająca Carmen fantastycznie wciela się w rolę.
Diego po dzisiejszym odcinku sporo u mnie zyskał. Pokazał, że ma mocny charakter i tego przysłowiowego pazura. Poza tym jest niesamowicie uroczy, az chce się go przytulić. Taki misio. :)
Natalia jest ok, ale kreują ją na ideał, a ideały są nudne. Poza tym wkurza mnie, że wątek z gwałtem się nie wyjaśnił i że ona cały czas oskarża Diega. 
Livia świetnie wygląda i gra protkę z mocnym charakterem, nie daje sobą pomiatać, zna swoją wartość i za to duży plus. Czekam aż się bardziej rozkręci.
Mam parę pytań. Może znacie odp. ;) 
1.W ktorym odcinku Diego będzie z Natalia.? 
2.W jakich okolicznościach Diego rozstanie się z Diana i który to odcinek.? 
3.Kiedy Natalia dowie się kim jest jej mama.? 
4.Jak Natalia dowie się ze Diego ma brata bliźniaka.? 
Ja właśnie nie rozumiem dlaczego Diego do tej pory nie powiedział Natalii ,że ma brata bliźniaka . Wtedy może by zrozumiała ,że to nie on próbował ją zgwałcić . Coś mi się wydaję ,że ten wątek będzie se ciągnął w nieskończoność.