PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=783591}

Ocaleni

Salvation
2017 - 2018
6,8 5,1 tys. ocen
6,8 10 1 5098
Ocaleni
powrót do forum serialu Ocaleni

wciągający

ocenił(a) serial na 9

po 1 odcinku miałem mieszane odczucia ale stwierdziłem ze dam szanse i obejrzę kolejny. W 2 dni 10 odcinków, bardzo wciąga, nowe twarze (aktorzy) których nie znalem wcześniej, gra bardzo dobra, nic na siłę, dialogi ok, spójna historia, wątek polityczny tez daje dobry efekt. Polecam i czekam na 2 sezon. PS. cały serial do obejrzenia na Netflixie z lektorem lub napisami.

znacie podobne seriale?

marpusz

dobra to zdaje sie na ciebie bo ja po peirwszym stwierdzam ze raczej slabo

ocenił(a) serial na 8
PrinceRoen

Ja już kończę 2 sezon i potwierdzam, że bardzo wciąga! :) Nie jest to produkcja idealna, czasami nie pasują mi / zmieniłabym pewne sceny czy zachowania niektórych bohaterów, ale w ostatecznym rozrachunku to wyśmienita rozrywka i polecam bardzo. :)

marpusz

Pierwszy odcinek przeczy Twoim uwagom. Dialogi drętwe, fabula banalna (i te przerwy w scenach jak w modzie na sukces).
Tylko aktor grający główną postać (MIT) daje radę, reszta - nie muszą się odzywać bo gdy tylko spojrzą to drewno skrzypi im na twarzach. Jeśli miałeś podobne wrażenie na początku (w mniejszym lub większym stopniu) i dopiero kolejne odcinki to odwróciły, daj proszę znać to się skuszę :)