PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556879}

Odcinki

Episodes
2011 - 2017
7,2 4,2 tys. ocen
7,2 10 1 4192
6,3 9 krytyków
Odcinki
powrót do forum serialu Odcinki

ŚWIETNY !!!

ocenił(a) serial na 8

Oglądnąłem jak na razie 2 odcinki i muszę powiedzieć, że serial naprawdę przypadł mi do gustu. Z Mattem oglądnąłem, już wszystkie odcinki "Przyjaciół" a także oba sezony "Joey" przez chwile myślałem, że nie zobaczę go już w żadnym serialu, a tutaj taka miła niespodzianka. Naprawdę lubię produkcje z jego udziałem.

Coś czuję, że oglądanie kolejnych odcinków przyniesie mi wiele frajdy! :]

GORĄCO POLECAM TEN SERIAL !!!

ocenił(a) serial na 6
Froogo

Denerwuje mnie trochę ta babka, scenarzystka. Ją bym chyba wymienił ale tak to nic specjalnego poza tym że gra Matt i to własną osobę. Tak jakby poznajemy jego życie i to nie bezpośrednio ale od strony tych scenarzystów i to jest właśnie najlepsze w tym serialu to o to tu głównie chodzi a nie o wątek tworzenia tej amerykańskiej wersji ich serialu. Minął 1 sezon dopiero teraz miałem okazje obejrzeć , ale mnie wciągną i co się okazuje?? TO ze chce oglądać 2 sezon bo jestem nienasycony. Chyba dobrze że zrobili 1 sezon tylko7 odc. a nie 20 i po 15 ludzie przestaną oglądać bo "spowszednieje" ten1 sezon był taka zachętą i mnie wciągnął. Serail bez żadnych rewelacji ale nie moge sie doczekać2 sezonu. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
Mateoz555

Czekamy z niecierpliwością na 2 sezon! :D