Odcinki

Episodes
2011 - 2017
7,2 4,2 tys. ocen
7,2 10 1 4211
6,6 7   krytyków
Odcinki
powrót do forum serialu Odcinki

ocenił(a) serial na 5

póki co oceniam 5/10, 1 ep dość cienki... było kilka momentów przy których się zaśmiałam ale to głównie za sprawą Beverly Lincoln. mam nadzieję że drugi odcinek będzie zabawniejszy

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 9
A___a

To dopiero początek... na pewno kolejne odc będą lepsze i ciekawsze.. no przynajmniej taką mam nadzieję:)

ocenił(a) serial na 8
A___a

Jak narazie to dopiero pierwszy odcinek i też mnie nie zachwicił, ale myśle że się rozkręci. Przeniesienie angielskiego serialu do stanów do dobry temat na komedie, bo jak wiadomo to dwa światy. W pierwszym odcinku też rozbawiła mnie głównie rola Bev, a Matt grał w nim chyba max 2 minuty, w następnych odcinkach to się zmieni i pokładam w nim dużą nadzieje na dobrą dawkę humoru! Obejrzałem wszystkie odcinki Friends i Joyego , LeBlanc jest gienialnym aktorem do takich seriali komediowych. Będzie dobrze!!! :)

A___a

właśnie obejrzałem drugi odcinek. rezygnuje z tego serialu szkoda mi czasu wogole mi się nie podoba dałem mu szanse ale nie widzę żeby coś się miało rozkręcić.

a mi sie podoba :) takze wlasnie jestem swiezo po 2gim odcinku i narazie bardzo pozytywnie :)

Leighton

Dla mnie drugi odcinek średni. Będę oglądał dalej zobaczę jak to się rozkręci narazie daje 7/10