PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556879}

Odcinki

Episodes
2011 - 2017
7,2 4,2 tys. ocen
7,2 10 1 4193
6,3 9 krytyków
Odcinki
powrót do forum serialu Odcinki

dupy nie urywa

ocenił(a) serial na 5

póki co oceniam 5/10, 1 ep dość cienki... było kilka momentów przy których się zaśmiałam ale to głównie za sprawą Beverly Lincoln. mam nadzieję że drugi odcinek będzie zabawniejszy

ocenił(a) serial na 9
A___a

To dopiero początek... na pewno kolejne odc będą lepsze i ciekawsze.. no przynajmniej taką mam nadzieję:)

ocenił(a) serial na 8
A___a

Jak narazie to dopiero pierwszy odcinek i też mnie nie zachwicił, ale myśle że się rozkręci. Przeniesienie angielskiego serialu do stanów do dobry temat na komedie, bo jak wiadomo to dwa światy. W pierwszym odcinku też rozbawiła mnie głównie rola Bev, a Matt grał w nim chyba max 2 minuty, w następnych odcinkach to się zmieni i pokładam w nim dużą nadzieje na dobrą dawkę humoru! Obejrzałem wszystkie odcinki Friends i Joyego , LeBlanc jest gienialnym aktorem do takich seriali komediowych. Będzie dobrze!!! :)

A___a

właśnie obejrzałem drugi odcinek. rezygnuje z tego serialu szkoda mi czasu wogole mi się nie podoba dałem mu szanse ale nie widzę żeby coś się miało rozkręcić.

a mi sie podoba :) takze wlasnie jestem swiezo po 2gim odcinku i narazie bardzo pozytywnie :)

Leighton

Dla mnie drugi odcinek średni. Będę oglądał dalej zobaczę jak to się rozkręci narazie daje 7/10