PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10015187}

Oddychaj

Keep Breathing
2022
4,7 4,1 tys. ocen
4,7 10 1 4055
Oddychaj
powrót do forum serialu Oddychaj

Fast forward

ocenił(a) serial na 3

Z przewijaniem co jakiś czas dotrwałam do końca bez utraty treści. Nawet narrator ubogi. Coś o lesie, coś o medytacji i przetrwaniu ale na poziomie nawet nie dla początkujących. Audiobuk dla małolatów. Szkoda czasu.

ocenił(a) serial na 2
olaswance

po ch... te retrospekcje, one nic nie wnosza do serialu...

sobanek

Stary, te retrospekcje są DOKŁADNIE TYM, o co w tym serialu chodzi… To nie jest serial przygodowy z cyklu "samotny rozbitek w głuszy". To jest serial o kobiecie, która zmaga się ze swoją przeszłością, a motyw głuszy i wędrówki przez nią jest tu tylko okazją do przepracowania tej przeszłości.

Nie twierdzę, że to wybitne dzieło, ale mam wrażenie, że większość komentujących przygotowała się na przygodówkę "samotna dziewczyna na Alasce, góry, niedźwiedzie i sztuka przetrwania" - ewentualnie na kolejną wersję "Robinsona Crusoe" (bo tym +/- było "Cast Away").

ocenił(a) serial na 2
Janhalb

gust jak dupa, każdy ma swój. Mnie wynudził, laska była nienatiralna, i poza pieknymi plenerami nie było tutaj nic wartego uwagi dla mnie.

sobanek

Szanuję, no problem. Aktorka rzeczywiście średnia, z czysto survivalowego punktu widzenia jej decyzje były momentami idiotyczne :-)

Tyle, że nie o to w tej historii chodziło.

ocenił(a) serial na 8
Janhalb

Dokładnie. Jedyny wartościowy komentarz.

sobanek

Gdyby nie te retrospekcje to brakło by treści nawet na film, szkoda tylko że przeplatają się w nich fantazje / urojenia z przeszłością.

użytkownik usunięty
olaswance

Ja połowę wytrzymałem normalnie, ale resztę też już dałem na przyspieszeniu, żeby jak najszybciej zobaczyć zakończenie. I powiem tak, że jeśli ktoś nie ma za bardzo co oglądać, to ten serial może być. Ale jeśli ma się dłuższą listę tytułów do zobaczenia, to na ten szkoda czasu.