Pamiętam że lubiałem oglądać to na Fox Kids/Jetix. Pamiętam że strasznie mi się podobała Sam. I wtedy był świetny dubbing, ale teraz jest okropny.
no inne głosy,nawet katarzyna łaska podłożyła głos Hipci i Robotboya z seiali przyjaciele z podwórka i o tym samym tytule,krzysztof plejawsko-szczerbiński jako moja Gupta z epoki lodowcowej 4:wędrówki kontynentów i edek
Mnie tam podoba się dubbing z Nickelodeon, już nawet pod tym względem, że co odcinek zmieniają się głosy bohaterów epizodycznych. W odcinkach ze studia IZ-text np. Ireneusz Załóg prawie w każdym odcinku dubbingował kogoś innego! Choć nie mogę przeboleć Sam, jej stary głos (Anita Sajnóg) był cudowny.
+ bardzo proszę, weź to popraw: nie „lubiałem” tylko „lubiłem”!!!
A ja dużo bardziej lubię Monikę Pikułę, to jeden z moich ulubionych głosów dubbingowych, pewnie dlatego. I z mojego punktu widzenia, Sam zyskała na wartości dzięki jej głosowi :P
To była moja ukochana bajka za czasów Jetix! Myślałam, że już jej nie będą pokazywać i że tak powiem... pogodziłam się ze stratą :) A tu nagle przeglądam kanały i znajduję Odlotowe Agentki na Nickelodeon. Wszystko ładnie pięknie, dobra grafika i w ogóle, ale... głos. Boże :( To już nie jest ta sama bajka. Ja, osobiście nie mogę na to patrzeć. Nie mogą podłożyć starego dubbingu?
Może i Ireneusz Załóg podkładał do każdego odcinka głos i to innym postaciom, ale jednak robili to oni autentycznie. Głosy Sam, Alex i Clover pasowały do nich niesamowicie i się z nimi utożsamiały... teraz to jest jakaś kpina i wszystko brzmi jakby to była bajeczka dla dwólatków.
Najbardziej mi szkoda głosu Sam i Jerrego :(
Stary dubbing [*]
"teraz to jest jakaś kpina i wszystko brzmi jakby to była bajeczka dla dwólatków. "
Niedorzeczność! Nowy dubbing nie sprawia, że ta kreskówka jest bardziej dziecinna. Nie zauważyłem, żeby odcinki ucierpiały.
Da się słuchać i jest tutaj fajniejsza, właśnie dlatego, że ma taki irytujący głos, pasujący do jej charakteru.
A moim zdaniem ten dubbing jest świetny. Lepszy od poprzedniego, pewnie też dlatego, że jest tu dużo więcej dubbingowców, których lubię, np. Monika Pikuła.