PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=845658}

Odwilż

2022 -
6,6 24 tys. ocen
6,6 10 1 24336
6,5 22 krytyków
Odwilż
powrót do forum serialu Odwilż

Nigdy nie skumam ocen na Filmweb wiecznych malkontentów, którzy uważają się za najmądrzejszych a już nie kumam leszcza, który może ocenić ten serial na "2". Gratuluje ciemnoty.

marcinos_77

A ja gratuluję argumentacji pani Jasna

ocenił(a) serial na 8
Amfios

A ty jakie masz argumenty oceniając wszystko jak leci na max 3 ? O takich właśnie mi chodzi i z takimi właśnie nie mam ochoty nawet gadać bo to zwykli ignoranci.

ocenił(a) serial na 3
marcinos_77

Po obejrzeniu pierwszych 4 odcinków dawałem 8kę i czekałem z niecierpliwością na dwa kolejne. I odpadłem. Całkowicie rozczarowujące, kompletnie nielogiczne. Scenariusz jest zwyczajnie słaby. A obrażanie innych, którzy mają swoje zdanie tego nie zmieni.

ocenił(a) serial na 8
smoczyoddech

Z całą pewnością użyłem może zbyt mocnych słów za co mogę tylko przeprosić, nie zmienia to faktu, że serial oceniany jest zbyt nisko.

ocenił(a) serial na 3
marcinos_77

No i spoko. Ale widzisz, ja byłem zafascynowany filmem przez 5 odc. A szósty i wyjaśnienie zagadek wbiło mnie w fotel swoją nieporadnością, sztucznością i zupełnym brakiem logiki (wyjaśniłbym ale nie chcę spoilerować). To wyjaśnienie co stało z dzieckiem jest dla mnie czystym złem. :)