Nigdy nie skumam ocen na Filmweb wiecznych malkontentów, którzy uważają się za najmądrzejszych a już nie kumam leszcza, który może ocenić ten serial na "2". Gratuluje ciemnoty.
A ty jakie masz argumenty oceniając wszystko jak leci na max 3 ? O takich właśnie mi chodzi i z takimi właśnie nie mam ochoty nawet gadać bo to zwykli ignoranci.
Po obejrzeniu pierwszych 4 odcinków dawałem 8kę i czekałem z niecierpliwością na dwa kolejne. I odpadłem. Całkowicie rozczarowujące, kompletnie nielogiczne. Scenariusz jest zwyczajnie słaby. A obrażanie innych, którzy mają swoje zdanie tego nie zmieni.
Z całą pewnością użyłem może zbyt mocnych słów za co mogę tylko przeprosić, nie zmienia to faktu, że serial oceniany jest zbyt nisko.
No i spoko. Ale widzisz, ja byłem zafascynowany filmem przez 5 odc. A szósty i wyjaśnienie zagadek wbiło mnie w fotel swoją nieporadnością, sztucznością i zupełnym brakiem logiki (wyjaśniłbym ale nie chcę spoilerować). To wyjaśnienie co stało z dzieckiem jest dla mnie czystym złem. :)