Odwilż: Sezon 3 Odwilż sezon 3, odcinek 5
odcinek Odwilż (2022)

Odwilż | odcinek 5

43m
6,7 248  ocen
6,7 10 1 248
Odwilż
powrót do forum s3e5

Absurdy

ocenił(a) serial na 3

Oceniłem ten serial na 6 ale… trzeci sezon niestety jest po prostu słaby.
Mnóstwo absurdów. Np. pierwsze 5 minut tego odcinka. Na komendzie jest odprawa, komendant robi wstęp, po chwili oddaje głos Trepie, ten włącza TV aby pokazać ekran z plikami, z których nic nie wynika, dalsza rozmowa też nie nawiązuje do tego co jest na ekranie TV i po chwili koniec odprawy. Po co włączali ten TV? Co chcieli pokazać? Jaki to miało wkład w scenę? No bez sensu zupełnie. A po chwili widać Zawieję jak leży związana pod pokładem jakiejś łodzi, wokół pełno gratów, m.in… szpadel, którego można użyć do rozcięcia więzów a potem do walki. Jakim tępym zbójem trzeba być, aby uwięzić kogoś w miejscu, gdzie jest szpadel? No bez sensu zupełnie. A to wszystko jest przed czołówką, w pierwszych 5 minutach.

ocenił(a) serial na 7
xander1

A potem tylko lepiej. Szczecin miastem stołecznym. Po porwaniu policjantki alarm w mieście, w porcie regularna bitwa i nikt nie reaguje. Zawieja postanawia zagrać w skradankę i zwiedzić cały statek tłukąc złoli i chyba zdobywając EXP. Scenariusz 2 sezonu był naciągany jak plandeka, ale S3 to jest żart z żartu.

ocenił(a) serial na 3
sucinum

Tak, niestety im dalej, tym gorzej.

sucinum

Tak, ogromne rozczarowanie...

ocenił(a) serial na 4
ElizaSz

Oglądałem produkcje TVN na wyższym poziomie. Jak im nie wstyd coś takiego wypuszczać.

sucinum

finał słaby i naiwny ...

ocenił(a) serial na 6
xander1

absurdy cd ,który policjant trzyma broń "na widoku" mieszkając z małym dzieckiem,kto w dzisiejszych czasach nie zamyka drzwi od mieszkania,dlaczego pani "detektyw" nie sprawdziła rzekomo uszkodzonych taksówek,i tak można bez końca,a jestem dopiero w połowie sezonu.I jeszcze jedno ,czy w Szczecinie policja nie ma motorówek?

xander1

Akurat jeżeli chodzi o ten tv to za plecami Trepy wyświetlane są treści rozmowy pobrane z komunikatora z telefonu tego zabitego małolata.