Po 2 odcinkach drugiego sezonu mogę już stwierdzić, że dawno nie widziałem tak złego polskiego serialu. Główna bohaterka cały czas wygląda i mówi tak samo, zagrane wszystko sztucznie, cringe niesamowity w wielu momentach. Nie będę tego kontynuował, bo twórcy po prostu mnie obrażają. Jedyne co fajne to ujęcia miasta z góry.
Poczekaj, Czy ty poważnie w serialu o służbach / policji liczyłeś na jakieś entuzjastyczne i rozbudowane dialogi / postacie? Ty wgl wiesz jak ta praca wygląda? To Cie zaskoczę, bo bardzo podobnie jak przedstawili to w serialu. Ci ludzie często pracują ponad siły, nadgodziny to norma, nie mają CZASU NA PRYWATNE ŻYCIE. Więc jak mają się uśmiechać i nie być drewniani skoro ponad polowa ich życia polega na tej pracy i są zwyczajnie nią zmęczeni, rzadko kiedy pokazują prawdziwe emocje, bo nie mają na to czasu, a czasami i sił. Rozumiem, że naoglądałeś sie seriali typu Miami i innych, ale właśnie to tam było to przerysowane. To jest niebywałe, że można być aż tak dużym ignorantem. Tutaj oddaje to prawdziwy klimat. Dodam, że tak jestem ze Szczecina i wiem troszkę więcej o tym jak to wygląda realnie.