Znacie może jakieś portale/strony, gdzie można obejrzeć "Oficera" bez ściągania? Byłbym bardzo wdzięczny.
Na poloni lecą powtórki, a ostatnio był też bardzo ciekawy wywiad z Małaszyńskim, dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy o których nie wiedziałem apropo 1 serii...
Możesz coś więcej napisać o tym wywiadzie? Zwłaszcza w kontekście trylogii...
Napisz, bo i ja jestem ciekawy cóż to za wywiad.
A w kwestii powtórek to podejrzewam, że TVP2 pokusi się w wakacje o emisję całej Trylogii.
Więcej o wywiadzie dowiemy się jutro przed południem, Wolverine w tych godzinach ma zwyczaj odpisywać, można to zauważyć po jego wiadomościach i do jutra z tą niewiedzą musimy wytrzymać ;p
No chyba nadużyłem przymiotnika ''bardzo ciekawy''.
Niemniej napisze co ciekawego Paweł mówił:
-Małaszyński początkowo startował do roli Kruszona i na ostatnim castingu wciąż starał się o role główną , Dejczer jednak poprosił Małaszyńskiego i Szyca o to by zamienili się rolami i oczywiście okazało się że to jest to(wyobraźcie sobie Małaszyńskiego jako Kruszona i pomyślicie jak wyglądały by komentarze na forach damskiej części widowni gdzieś po 3 odcinku....).
-Oprócz Szyca i Małaszyńskiego w ostatniej fazie Castingu pod uwagę brany był Mateusz Damięcki(!).
-Poza tym Paweł opowiadał o obozie kondycyjnym którym przeszedł przed 1 serią.
-Nieszczęsna scena w czasie której Kasia Cynke złamała sobie palec była wspólnym pomysłem Pawła Małaszyńskiego i Macieja Dejczera, robiono ponoć 3 próby w czasie których wszystko było okej dopiero w czasie kręcenia wydarzył się ten wypadek. Ponoć wyglądało to bardzo groźnie.
-Paweł powiedział że dzięki temu wypadkowi przyległ do niego przydomek ''kinetycznego aktora''.
-Po roli w ''Oficerze'' wszyscy mówili że po tej roli może co najwyżej grać u Pasikowskiego.
-Małaszyński w kilku zdaniach przeanalizował postać
Granda jako gościa w którym jest dobro choć jest wyrachowany(dokładnie nie potrafię tego przytoczyć.
-Paweł żałował że już nie wcieli się w Granda(ja też żałuje:D)
Możliwe że ta rozmowa będzie też za tydzień po emisji ostatniego odcinka ''Oficera''.
W zeszłą niedziele było to późno bo był festiwal w opolu więc powtórka ''Oficera'' szła grubo po 22 ja sam trafiłem na to przypadkiem, po prostu pokazywały się sceny z odcinka trzeciego a u góry było ''zielone kółeczko'' i to mnie zaintrygowało.
A na marginesie wygląda że TVP Polonia ma lepsze pomysły na reklamę niż TVP 2....
A wywiad z Małaszyńskim wyglądał na taki sprzed kilku lat czy bardziej aktualny?
Myślę że był o najmniej z 2008 roku.
Wnioskuje z tego że Małaszyński pozwiedzał że więcej Granda nie zagra a poza tym napomknął że w ''Trzecim oficerze'' było go mniej, więc było to robione chyba już nawet po emisji trzeciej serii.
Jak mówiłem całość byłą zrobiona dla reklamy ''Oficerów'' których Polonia ma emitować bodaj od 5 lipca...