6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Czy w każdym odcinku musi być jakaś scena po ktorej musze chwile sie przekonywać żeby dalej oglądać ten serial ? Kruszon odwiedzający swoje mieszkanie i piszacy na kompie jakies łamigłówki ??? Poimujając cału bezzesns tej sytuacji zakończenie wszystkiego wielokropkiem swiadczy o tym ze nie chcial już nic dopisac, skoro sie tylko spłoszył na koncu powinien tylko migac kursor...Ogolnie cały serial momentami przypomina przygodowke na PC a nie film. Już mam powoli dosyć tego sztucznego budowania napięcia i kombinowania jak to wszystko udziwnić. Jeżli serial bylby dobry to nie bylo by w nim scen ktore tak rażą, były powiedzmy bardziej spójny, taki był Oficer...

gregor1000

mnie też ta scena dobiła.
a skoro ogladałeś 4 odcinek to zapytam bo nie wiem, jak Ala była u kondei i wystraszyła się tej myszy to widać było przez moment, że po prawej stronie ekranu ktoś stał w koncie. nie wiem właśnie czy to był włamywacz czy zwykłe niedopatrzenie a sylwetka należała do dźwiękowca lub kogoś z ekipy?

Kami122

to jest dzwiękowiec, jeżeli zatrzymasz sobie obraz w tym momecie to widać że trzyma w reku mokrofon, swoją drogą dosc mocne niedociagniecie bo wdiac go całego :-), czesto sie to zdarza ale z jakims koncem mikrofonu albo reki a nie z cały człowiekiem

gregor1000

no z tym dźwiekowcem to straszna wtopa, za pierwszym razem to myslałam że tam stoi włamywacz, jak na taki serial to troche za bardzo go tam widać,

ocenił(a) serial na 5
gregor1000

Już miałem podwyższyć notę, bo się odcinek dobrze zapowiadał, na poziomie oficera ale zostanę przy 6,5. Zjebali znów z tym zabójcą (Kosma), zawsze musi się pojawić tam gdzie Szymczyszyn, na rowerze, na lekcji kapuejry, teraz w szpitalu, a ona taka wielka pani psycholog wszystkiego się domyśla ale niczego z jego strony, parodia, jakby nie miał innych rzeczy do roboty, to Warszawa, pełno szkół Kapuejry i niejeden szpital, a ona się niedomyśla że on się zjawia tam gdzie ona jest,śmiechu warte. No i oczywiście scena z Kruszonem mnie dobiła na koniec, ukrywa się przed mafią, a by ryzykował i sam pojechał do swojego byłego mieszkania, by napisać jej na kompie to samo co powiedział jej przy śmietniku, nic więcej. ŻENMADAAAAAAAAAAAAAAA jak narazie

ocenił(a) serial na 5
deamon82

prócz tego się pewnie okaże że to Sznajder zrobił najazd na ten dom Kondeji, jeśli tak to kompletna żenada,bo przewidywalny

ocenił(a) serial na 6
deamon82

też podejrzewam że to sznajder "zrobił" ten sejf, tylko pytanie teraz dla kogos czy dla siebie i sprawy. a sam serial sie skundlił w porównaniu z 1 serią, chociaz tam tez były absurdalne sytuacje to odcinki 2-11 były super

ocenił(a) serial na 4
strzelba

Chyba wszyscy lubiliśmy Oficera za to, że był po prostu taki normalny, bez cudowania i wplatania dosłownie w KAŻDY wątek jakichś tajemnic i zagadek, tak jak to jest teraz. Rozumiem że te nagłe zwroty akcji i odkrywanie prawdziwych twarzy i osobowości najważniejszych postaci jest fajne i potrzebne, ale niechże nie chodzi o dosłownie każdą postać i każdą scenę. Czemu każdy jeden musi mieć jakieś tajne kontakty z tym drugim i być we wszystko zamieszanym?? Troche, a nawet powoli bardzo naciągane się to wszystki robi :/ Ja chce powrotu normalności !!!

ocenił(a) serial na 5
strzelba

Sznajder zrobił to dla Kondeji, przecież Kondeja zapytał się czy Sznajder zrobił to co miał zrobić, i wszystko jasne, telewidzowie wiedza więcej od pani psycholog Szymczyszyn ;P

gregor1000

Witam. Z zaciekawieniem śledze nowe odcinki oficerow, ale dzis nie mialem mozliwosci obejrzenia... Czy ktos moze mi powiedziec, jak moge obejrzec 4 odcinek? z góry dziękuję.

iso201

na itvp jest bezpłatny dostep do wyemitowanych odcinków
http://www.itvp.pl/oficerowie/ [www.itvp.pl/oficerowie/]

ocenił(a) serial na 5
Kami122

gówno się da ściągnąć na tym itvp, ja ściągnąłem drugi odcinek z torrentów, bo też przegapiłem :p

deamon82

ja zawsze oglądam przedpremierowy odcinek i jakoś nie mam problemu ze ściąganiem, odcinki już emitowane też mi ściąga, tak z ciekawości próbowałam online i dało się bez przycinania tylko obraz jest mniejszy