Czy w każdym odcinku musi być jakaś scena po ktorej musze chwile sie przekonywać żeby dalej oglądać ten serial ? Kruszon odwiedzający swoje mieszkanie i piszacy na kompie jakies łamigłówki ??? Poimujając cału bezzesns tej sytuacji zakończenie wszystkiego wielokropkiem swiadczy o tym ze nie chcial już nic dopisac, skoro sie tylko spłoszył na koncu powinien tylko migac kursor...Ogolnie cały serial momentami przypomina przygodowke na PC a nie film. Już mam powoli dosyć tego sztucznego budowania napięcia i kombinowania jak to wszystko udziwnić. Jeżli serial bylby dobry to nie bylo by w nim scen ktore tak rażą, były powiedzmy bardziej spójny, taki był Oficer...
mnie też ta scena dobiła.
a skoro ogladałeś 4 odcinek to zapytam bo nie wiem, jak Ala była u kondei i wystraszyła się tej myszy to widać było przez moment, że po prawej stronie ekranu ktoś stał w koncie. nie wiem właśnie czy to był włamywacz czy zwykłe niedopatrzenie a sylwetka należała do dźwiękowca lub kogoś z ekipy?
to jest dzwiękowiec, jeżeli zatrzymasz sobie obraz w tym momecie to widać że trzyma w reku mokrofon, swoją drogą dosc mocne niedociagniecie bo wdiac go całego :-), czesto sie to zdarza ale z jakims koncem mikrofonu albo reki a nie z cały człowiekiem
no z tym dźwiekowcem to straszna wtopa, za pierwszym razem to myslałam że tam stoi włamywacz, jak na taki serial to troche za bardzo go tam widać,
Już miałem podwyższyć notę, bo się odcinek dobrze zapowiadał, na poziomie oficera ale zostanę przy 6,5. Zjebali znów z tym zabójcą (Kosma), zawsze musi się pojawić tam gdzie Szymczyszyn, na rowerze, na lekcji kapuejry, teraz w szpitalu, a ona taka wielka pani psycholog wszystkiego się domyśla ale niczego z jego strony, parodia, jakby nie miał innych rzeczy do roboty, to Warszawa, pełno szkół Kapuejry i niejeden szpital, a ona się niedomyśla że on się zjawia tam gdzie ona jest,śmiechu warte. No i oczywiście scena z Kruszonem mnie dobiła na koniec, ukrywa się przed mafią, a by ryzykował i sam pojechał do swojego byłego mieszkania, by napisać jej na kompie to samo co powiedział jej przy śmietniku, nic więcej. ŻENMADAAAAAAAAAAAAAAA jak narazie
prócz tego się pewnie okaże że to Sznajder zrobił najazd na ten dom Kondeji, jeśli tak to kompletna żenada,bo przewidywalny
też podejrzewam że to sznajder "zrobił" ten sejf, tylko pytanie teraz dla kogos czy dla siebie i sprawy. a sam serial sie skundlił w porównaniu z 1 serią, chociaz tam tez były absurdalne sytuacje to odcinki 2-11 były super
Chyba wszyscy lubiliśmy Oficera za to, że był po prostu taki normalny, bez cudowania i wplatania dosłownie w KAŻDY wątek jakichś tajemnic i zagadek, tak jak to jest teraz. Rozumiem że te nagłe zwroty akcji i odkrywanie prawdziwych twarzy i osobowości najważniejszych postaci jest fajne i potrzebne, ale niechże nie chodzi o dosłownie każdą postać i każdą scenę. Czemu każdy jeden musi mieć jakieś tajne kontakty z tym drugim i być we wszystko zamieszanym?? Troche, a nawet powoli bardzo naciągane się to wszystki robi :/ Ja chce powrotu normalności !!!
Sznajder zrobił to dla Kondeji, przecież Kondeja zapytał się czy Sznajder zrobił to co miał zrobić, i wszystko jasne, telewidzowie wiedza więcej od pani psycholog Szymczyszyn ;P
Witam. Z zaciekawieniem śledze nowe odcinki oficerow, ale dzis nie mialem mozliwosci obejrzenia... Czy ktos moze mi powiedziec, jak moge obejrzec 4 odcinek? z góry dziękuję.
na itvp jest bezpłatny dostep do wyemitowanych odcinków
http://www.itvp.pl/oficerowie/ [www.itvp.pl/oficerowie/]
gówno się da ściągnąć na tym itvp, ja ściągnąłem drugi odcinek z torrentów, bo też przegapiłem :p