Akcjaaa ???? Akcja rozwleczona - stanie na przeciw siebie z bronią i wgapianie sie sobie w oczka to jeszcze nie akcja. Grant powinien był być bardziej zdreterminowany a nie miłosierny. Jesli tak strasznie chce zabic kruszona to po co ta pokazówa....nie lepszy byłby pistolet z tłumikiem i po cichutku w pochodzie...Cynke jest wkurzająca - jak ja jej nie cierpie.
potwierdzam, ciągle jakieś spojrzenia i ta ich muzyczka zamiast konkretnej akcji
kruszon mnie zawiódł żeby aż tak dać sie pobić :/ . ala musiała interweniować i ją zabił. kruszon jak baba sie miotał. aldonka normalnie zajmowała sie nim dzieckiem. kruszon = dupa..
nic dziwnego, że kruszon dał ciała bo niby jak oficer (choćby i najlepszy) polskiej policji może się równać z żołnierzem Legii Cudzoziemskiej?
no wiem bił sie godnie ale potem leżał na drodze jak ofiara losu zamiast sie podnieś i pomóc ali to stoi i rżnie głupa.a. po zatym on niewypił zbyt dużo z szalikiem szedł normalmnie. a od granda też zbytnio niedostał tyle że 3 razy z kolana. a tak sie niemogłem doczekać żeby go wreszcie pokazli na troche dłużej niż tylko 5 min.
oficerów oglądam głównie żeby zobaczyć kruszona w akcji :D i aldonke :D
Ja oglądam ten serial tylko dla Granda. Plus "oficerów", od tego odcinka jest taki, że Grand jest na wolności i może zrobi coś ciekawego.
Cynke zginęła czy nie??????????? Bo dobrze by było jakby Grand ją kropnął na serio.
niestety... przeżyje... nie rozumiem jak on mógł jej nie zabić. Od razu serial stał by się ciekawszy i fajniejszy. Grand mnie rozczarował :(
"nie rozumiem jak on mógł jej nie zabić" -nie mógł bo to nie on decyduje kto ma zginąć, Mond nie dał rozkazu to jej nie zabił, ale kiedyś ten rozkaz nadejdzie.
Ja nierozumiem dlaczego Aldona z brygadą nie strzelała do granda skoro on (tak oni to widzieli)zabił Ale. mogli ładować nie mieli nic do stracenia
ja cos nie moge sie przekonac do tej 2 serii jak dla mnie to jedna wielka klapa, akcja przedluzana na sile, jakies dziwne zjazdy muzyczne poza tym nic sie nie wyjasnia, jeszcze tylko 4 odcinki chyba szykuja nam jakies totalne streszczenie akcji w ostatnim jestem niemile zasokoczona jak dla mnie "oficerowie" to powinna byc kontynuacja "oficera" z grandem kruszonem i aldona po co ci nowi??niewypal!!
p.s.- mimo wszystko Pazura pokazal klase:)