PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Akcjaaa ???? Akcja rozwleczona - stanie na przeciw siebie z bronią i wgapianie sie sobie w oczka to jeszcze nie akcja. Grant powinien był być bardziej zdreterminowany a nie miłosierny. Jesli tak strasznie chce zabic kruszona to po co ta pokazówa....nie lepszy byłby pistolet z tłumikiem i po cichutku w pochodzie...Cynke jest wkurzająca - jak ja jej nie cierpie.

ocenił(a) serial na 5
tikka

potwierdzam, ciągle jakieś spojrzenia i ta ich muzyczka zamiast konkretnej akcji

deamon82

kruszon mnie zawiódł żeby aż tak dać sie pobić :/ . ala musiała interweniować i ją zabił. kruszon jak baba sie miotał. aldonka normalnie zajmowała sie nim dzieckiem. kruszon = dupa..

Logan_Cole

Kruszon tez pokazal klase (cios ponizej pasa hehe) no i byl pewnie po paru browcach :)

fan_Brada_Pitta

... dlatego dał ciała.

fan_Brada_Pitta

nic dziwnego, że kruszon dał ciała bo niby jak oficer (choćby i najlepszy) polskiej policji może się równać z żołnierzem Legii Cudzoziemskiej?

aieczka

no wiem bił sie godnie ale potem leżał na drodze jak ofiara losu zamiast sie podnieś i pomóc ali to stoi i rżnie głupa.a. po zatym on niewypił zbyt dużo z szalikiem szedł normalmnie. a od granda też zbytnio niedostał tyle że 3 razy z kolana. a tak sie niemogłem doczekać żeby go wreszcie pokazli na troche dłużej niż tylko 5 min.
oficerów oglądam głównie żeby zobaczyć kruszona w akcji :D i aldonke :D

ocenił(a) serial na 4
Logan_Cole

Ja oglądam ten serial tylko dla Granda. Plus "oficerów", od tego odcinka jest taki, że Grand jest na wolności i może zrobi coś ciekawego.

ocenił(a) serial na 5
tikka

Cynke zginęła czy nie??????????? Bo dobrze by było jakby Grand ją kropnął na serio.

Brudny_Harry

niestety... przeżyje... nie rozumiem jak on mógł jej nie zabić. Od razu serial stał by się ciekawszy i fajniejszy. Grand mnie rozczarował :(

aieczka

"nie rozumiem jak on mógł jej nie zabić" -nie mógł bo to nie on decyduje kto ma zginąć, Mond nie dał rozkazu to jej nie zabił, ale kiedyś ten rozkaz nadejdzie.
Ja nierozumiem dlaczego Aldona z brygadą nie strzelała do granda skoro on (tak oni to widzieli)zabił Ale. mogli ładować nie mieli nic do stracenia

tikka

ja cos nie moge sie przekonac do tej 2 serii jak dla mnie to jedna wielka klapa, akcja przedluzana na sile, jakies dziwne zjazdy muzyczne poza tym nic sie nie wyjasnia, jeszcze tylko 4 odcinki chyba szykuja nam jakies totalne streszczenie akcji w ostatnim jestem niemile zasokoczona jak dla mnie "oficerowie" to powinna byc kontynuacja "oficera" z grandem kruszonem i aldona po co ci nowi??niewypal!!

p.s.- mimo wszystko Pazura pokazal klase:)