PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16123
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Ten serial mnie zadziwia mnie z kazdym odcinkiem coraz bardziej. Badzmy szczezy ostatni odcinek nie byl praktycznie o niczym. Ciagle pokazywali retrospekcje z OFICERA albo Granda kompiacego sie w basenie albo Alke jak sie maze i ociaga z odebraniem telefonu. Na poczatku OFICEROW ogladalam serial bo bylam ciekawa jak to sie dalej potoczy teraz ogladam tylko poto zeby muc obiechac go na forum. Wracajac do tematu na jednym z blogow natchnelam sie na zdjecia Granda w mundurze policyjnym. To cyba jakas czysta abstrakcja co nie. Bo przeciez to nie moze byc prawda. Jak chcecie sobie obejrzec to tu jest link

http://magdam-nowosci.blog.onet.pl/2,ID148777899,DA2006-11-11,index.html

ocenił(a) serial na 9
NUsIKA

Co to jest???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyżby Grand był policjantem????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Jakiś mega- spisek... Chociaż przyznam, że jakby Grand byłby policjantem to nawet by było zajefajnie... Z Kruszonem mogli by tworzyc parę policjantów... He he... Może się jeszcze okazać, że Malwina zyje!!!

ocenił(a) serial na 9
michaleczek7

Nawet fajnie by było, jakby się okazało, że Grand to policjant...

michaleczek7

podobno 14 odcinek (ten dostępny w internecie z możliwością wyboru zakończenia) ma ukazać Granda jako policjanta, tak tylko dla zabawy, w "prawdziwym serialu" Grand pozostanie bandziorem,

ocenił(a) serial na 9
Kami122

A ja bym chciał, żeby również w ,,prawdziwym serialu" na końcu okazało się, że Grand to policjant...

ocenił(a) serial na 7
michaleczek7

O boze ... to jest nie mozliwe, ale pomazyc mozecie. :>

ocenił(a) serial na 5
NUsIKA

Grand policjantem???? i co jeszcze???, Perła komandosem, Maciołowska była dziewczyną Bonda, Malwina i Kondeja powstaną z martwych, itd. Ludzie, jak Grand naprawdę ma zostać policjantem to dajcie spokój, nawet w bonusowym odcinku nie powinni robić takich jaj.

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

jak grand policjantem to ciekawe jak wytlumacza sens zabijania ludzi ... tego kolegi z legii co juby w supermarkecie nozem zabil... brata kaniballa i jego kolegi maloco nie zabicia kruszona w napadzie na bank czy jego siostry malwiny... i co jest policjantem i siedzial 2 lata narazajac zycie - bo cudem uniknal smierci gdy kaniball strzelal do niego bez sensu...

ocenił(a) serial na 9
spider_24

i po co niby tyle razy czail sie i probowal zabic kruchego?? i moze specjalnie nietrafial??

spider_24

Grand nie jest gliną, tylko w tych dodatkowych zakończeniach ma być taka wersja, ale chyba jako sen Kruszona w którym Grand pojawia się jako oficer.

ocenił(a) serial na 9
Kami122

Kamil122 a skad Ty to wszystko wiesz??? gdzie o tym mozna przeczytac?? Bylbyl bardzo wdzieczny jakbys mi podal...

spider_24

czytałam w gazecie z programem tv, jeśli dobrze pamiętam to był to Tele tydzień ale czy z tego czy z tamtego tygodnia to juz nie wiem

ocenił(a) serial na 1
NUsIKA

POGRZMIŁO
ICH
JUŻ
CAŁKOWICIE.......

ja mam tylko nadzieję, że to jest alternatywne zakończenie 14-stego odcinka dla rozhisteryzowanych jego fanko-wariatek. Ot, tak - kult aktora....

herbstnebel

Ja tez sadze ze ich calkowicie pogielo. Mam nadzieje ze Grand to nie zaden glina bo cala fabula filmu bylaby jeszcze bardziej zwichnieta niz dotej pory. A jak myslicie o czym bedzie Trzeci Oficer jesli wogule powstanie??????

NUsIKA

Grand bedzie gliną ale w snie Kruszona!!! no a co do 3 oficera to wystapia w nim jak narazie Małaszyński, Braciak i .... Cynke :/ . Pazura nie wystapi (prawdopodobnie jego bohater zginie) Szyc zagra jesli scenariusz mu bedzie odpowiadal...

fan_Brada_Pitta

Jestem ciekawa o czym bedzie trzecie czesc. Mam nadzieje ze bedzie ona leprza od tej obecnej. Mam pytanie o czym chcelibyscie aby byl III OFICER? Moze scenazysta sie ulituje i w koncu napisze cos co zadowoli potecialnych widzow

NUsIKA

taaa a potem żyli długo i szczęśliwie... w III serii Grand i Kruszon stworzą parę,która będzie polską wersją "Policjantów z Miami"... (faceci z cyklu NO RULES) niestety z przykrością stwierdzam,że II seria Oficerów to dno, absolutny przerost formy nad treścią, żenujące widowisko w KAŻDYM z odcinków i ta IRYTUJĄCA muzyka...
Pzdr!

użytkownik usunięty
macky23

Moim zdaniem Grand okaże się policjantem, ale! który wstąpił do mafii za granicą, żeby nie wzbudzać zbytnich podejrzeń. Co do Sznajdera to szkodaby było gdyby zginął, ale cóż TAKIE JEST ŻYCIE! :D Moja mama twierdzi, że Sznajder jest po stronie Monda :/ w sumie to się znią zgadzam, ale nie do końca. A ty herbstnebel odwal się od fanek Małaszyńskiego! A poza tym Ja nie jestem rozhisteryzowaną wariatką!! Denerwujesz mnie! PAJACU! Poza tym Grand będzie TRZECIM OFICEREM! :P zobaczycie! :D

ocenił(a) serial na 9

wiekszej glupoty nie slyszalem sznajder po stronie monda.. buahahhaahahahahahahahahahahahhaahhaha

NUsIKA

Nie mam co do tego dokładnych danych ale czytalam ze na internecie (prawdopodobnie na stronie oficera) dostepny jest ost odcinek z 3 roznymi zakonczeniami do wyboru i wlasnie jedna z opcji jest grand-policjant. osobiscie tez uwazam to za najbardziej naciagany pomysl jaki mozna sobie wyobrazic, pomijajac fakt ze chyba nawet rambo by nie przezyl gdyby go torturowac a na konniec podpalic i ciagnac za samochodem. coz, polskie seriale... ;]