Zobaczycie... ,,Oficerowie" będą jeszcze lepsi od ,,Oficera"!!!... Teraz może nie dzieje się wiele,ale każdy kolejny odcinek jest lepszy od poprzedniego... Juz nie mogę się doczekać dalszych losów Granda, np. pojedynku jeden na jeden z Kanibalem czy też ostatecznej konfrontacji z Kruszonem... Do tego dochodzą jeszcze porachunki z Toporem... Pojawia sie również postać Monda... A więc będzie się działo... Myslę,że ,,Oficerowie" już niedługo nie będa gorsi od ,,Oficera" i wszyscy będziemy czekać w napięciu na każdy kolejny odcinek...
Jak narazie to pod każdym względem ustępują "Oficerowi", i nie zanosi się na poprawę.
Zobaczysz...
Zobaczysz... Będzie lepiej... Na razie to jest takie rozkręcanie akcji,ale potem się zacznie... Chociaż ja też muszę przyznać,że pierwsze odcinki ,,Oficera" były jednak lepsze od pierwszych odcinków ,,Oficerów"... Tak jak mówię:akcja się rozkręci...
Tiaaaa jasneee.... to tak jakbyś skompresował wszystko co najlepsze w serii o Bondzie w 21-szej części. Tylko kto wtedy wtedy obejrzy mdłe 20 pierwszych odcinków???
Marzenia ściętej głowy.
Szkoda Chwały OFICERA..... :(
Ja nadal wierzę,że ,,Oficerowie" będą jeszcze lepsi od ,,Oficera"... Na tę chwilę muszę powiedzieć,iż są gorsi od swojego poprzednika,ale poczekamy,zobaczymy...
"Oficer" jest super "oficerowie" się powoli rozkręcają ostatecznie pokuszę się o ocenę po oglądnięciu wszystkich odcinków, mam nadzieję że nie zostanie powielony schemat z "Ekstradycji" gdzie nakręcono trzy serie i zanudzono widza, po "oficerach" szykuje się nam kontynuacja w postaci "Trzeci oficer" mam nadzieję że wiedzą co robią
pozdrawiam
po 4 odcinkach można śmiało powiedzieć ze Oficerowie ustępują pod każdym względem 1 serii. Każdy z odcinków śmiało można streścić w 2 , 3 zdaniach ( np. odccinek 4,- Kondeja prosi Sznajdera o ochrone,Alicja z Sznajderem znadują sejf w domu Kondeji, do którego pozniej ktoś dokonuje włamania.)- i to jest chyba tyle co do 4 odcinka ( chyba ze o jakims ważnym fakcie zapomniałem ). Szumne zapowiedzi iż w każdym odcinku jest masa efektów specjalnych, jak narazie nie odnajdują odzwierciedlenia. Do marginalizacji sprowadzono wątek Perły - który to wątek wg mnie - 1 serii, nadawał charakter. Po za tym dużym minusem jest to, że aby we wszystkim sie połapać należy skorzystać ze strony internertowej oficerów i postudiować troszke opisy odcinków czemu sie tak dzieje a nie inaczej np co Robi w mieszkaniu na Pradze Jarząbek( chociaż to sie domyśleć można) , dlaczego Alicja dostaje mieszkanie po Kruszonie ( chociaż tak naprawde jest to mieszkanie sąsiadki Kruszona - Kruszon mieszkał w mieszkaniu OBOK!!!) , poza tym jeżeli pielegniarka przekazuje Kondeji że dzwoniła do niego Siostra z Bytomia należy to rozumieć jako SB!!!. Niekażdy widz ma dostęp do internetu i nie każdy może te wiedze uzupełnić. Podsumowując, po 4 odcinak serial Oficerowie nie spełnia moich oczekiwań , jednakże chciałbym po obejrzeniu ostatniego odcinka napisać że było to coś lepszego od Oficera , jednakze 1 serią ludzie tworzący ten serial postawili sobie wysoko poprzeczke . "...raz dwa trzy cztery maszerują oficery a za nimi pies pies pies.... " MAG POZDRawiam