PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16124
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

bardzo podobał mi się fragment z Toporem, pojawienie się starych bohaterów od razu poprawia serial

Kami122

Nawet niezłe było pojawienie się Topora.Też potwierdzam że pojawienie starych bohaterów poprawiło serial.

ocenił(a) serial na 7
przybylak

Autor sceniarusza nie mial juz pomyslow wiec wrzucil wielki powrot Topora z czarnymi "furami" i "pakerami" :>. Ale fakt faktem to dziala i podobalo mi sie.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
LoQu

Kolejny bezsens. Fajna była tylko strzelanina między Grandem a Kruszonem.Reszta do d...Strasznie wkurzające sceny gdy Cynke dzwoni do ojca. Pomyślałem sobie: k... odbierz w końcu ten telefon!!! Prawdę mowiąc po oglądnięciu kazdego odcinka nie pamiętam gdzieś 90% "akcji"- taka nuda!!!

ocenił(a) serial na 7
Dirty

ja osobiscie jestem nawet rozczarowana ta strzelanką,rozumiem ze grand dla dobra serialu nie moze rozwalic od razu najwazniejszego bohatera,ale irytuje mnie ze żołnierz legii,bezwzgledny w 1 serii Grand-z jego intelektem-zamiast dokładnie wszystko zaplanowac i stuknąć kruchwego raz dwa,gania sie z nim juz drugi odcinek.chyba ze chodzi tu o fakt,ze podświadomie nie umie go zabic,bo wciaz widzi w nim przyjaciela..nie wiem,ale uwazam ze grand w 2 serii stanowczo stracił mega "autorytet"

angela_11

chyba właśnie chodzi o to, że Grand widzi podświadomie w Kruszonie swojego przyjaciela. Kto wie, może jedynage jakiego miał? Odcinek 10 był taki średni, zbyt rozciągnięty wątek z ojcem Alicji (fakt, też był już wkurzona tą za długą sceną wahania się-odebrać/ nie odebrać). Ale jest tez plus- o wiele więcej Kruszona, który jest po prostu porządnie napisaną postacią, która wzbudza u widza sympatię (nie tak, jak ta Alicja...)