PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487834}
6,3 42 tys. ocen
6,3 10 1 42179
5,5 11 krytyków
Ojciec Mateusz
powrót do forum serialu Ojciec Mateusz

Sandomierz nigdy nie będzie Gubbio, ojciec Mateusz nie będzie drugim Don Matteo. Pierwsze sezony były jeszcze ciekawe, ale reszta sezonów szczególnie 4-7 strasznie wieje nudą.

ocenił(a) serial na 8
house90

W swojej opinii należysz (zdaje się) do mniejszości. Wiele osób twierdzi, że nie tylko :Ojciec Mateusz" jest tak samo dobry, ale nawet lepszy od "Don Matteo" ... Ja również należę do grona tych osób.
Ojciec Mateusz rządzi! ;D
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Scatebra123

Lepszy nie jest, ale ujdzie. Patrząc na seriale typu Klan czy Barwy szczęścia to Ojciec Mateusz jest dobry:)
Pozdrawiam

Scatebra123

cCiekaw jestem w czym lepszy ? moze w fabule odc,ktora jest zerznieta z odc Don Matteo ? Don Matteo ma cos czego nie ma Meteusz,a mianowicie klimat...

ocenił(a) serial na 8
krytyk_filmow

Lepszy w tym, że wciąga, a Don Matteo nudzi (przynajmniej mnie). Moim zdaniem "Ojciec Mateusz" jest po prostu ciekawszy (nawet jeśli fabuła została, jak to określiłeś "zerżnięta"). I też ma klimat jeno odrobinę inny - najzwyczajniej w świecie. :)

użytkownik usunięty
house90

Czy sezony 4-6 były strasznie nudne? Było parę ciekawych odcinków :)

ocenił(a) serial na 7

Może z 2 lub 3, a tak to wszystko to samo co z włoskiego pierwowzoru. Znałem to już na pamięć.

ocenił(a) serial na 9
house90

nie zgadzam się ojciec mateusz wymiata dla mnie , wszystko dla mnie jest na swoim miejscu ,dobrzy aktorzy,najbardziej podoba mi się nocul.Dla mnie jeden z lepszych serali polskich ostatnich lat.

ocenił(a) serial na 7
Darado

Wiesz każdy ma swój gust :)

ocenił(a) serial na 9
house90

no tak mi sie moze podobac tobie nie no i tak jest

Darado

Obejrzyj sobie Don Matteo,wtedy zobaczysz co tak naprawde wymiata :)

ocenił(a) serial na 9
krytyk_filmow

oglądałem kilka odcinków i też bardzo mi się podobało:D

house90

zgadzam sie marna kopia swietnego serialu jakim jest Don Matteo...