6,3 42 tys. ocen
6,3 10 1 42337
5,6 8 krytyków
Ojciec Mateusz
powrót do forum serialu Ojciec Mateusz

Oglądam serial z doskoku i na kilku kanałach (jedyna, tvp seriale i chyba tvp hd) - nie zawsze - jak mam czas i trafie to obejrzę. Dlatego mam pytanie: Piotrek miał kiedyś jakąś ukraińską śpiewaczkę, a pluskwa pielęgniarkę, a niedawno widziałam odcinek gdzie miałam wrażenie, że obydwoje próbują poderwać Natalię (Pluskwa miał chyba coś z zębem). To jak chłopaki kogoś mają czy zalecają się do Natalii?

Drugie pytanie - bieżące odcinki oglądam regularnie, ale nie podczytuje jakiś ciekawostek o serialu i dlatego pytam - czy Tamara Arciuch zrezygnowała z serialu? Oświadczyła się, obraziła, Orest do niej raz zadzwonił i PYK - koniec wątku. Możejko dostał dziecko i sexi reporterkę, a kobietą, z którą spotykał się tyle czasu przestał się przejmować. No to jak?

ocenił(a) serial na 7
norsevia3

Ukraińska śpiewaczka Piotra wróciła do kraju, od czasu jak jej krewny został zatrzymany za handel ikonami.
Nie wiem, kiedy pluskwa kochał się w jakiejś pielęgniarce, ale ona pewnie wyjechała. albo scenarzyści postanowili dać sobie z nią spokój ;).
Te całe dziecko Możejki aż zalatuje jakąś telenowelą, ale summa summarum T.Arciuch to postać drugoplanowa, może kiedyś ją przywrócą i pozna Dominika.
Serial ten ma wiele paradoksów i nielogicznych rozwiązań, ale w mojej opinii to i tak rewelacyjne odzwierciedlenie włoskiego pierwowzoru.