Oglądam serial z doskoku i na kilku kanałach (jedyna, tvp seriale i chyba tvp hd) - nie zawsze - jak mam czas i trafie to obejrzę. Dlatego mam pytanie: Piotrek miał kiedyś jakąś ukraińską śpiewaczkę, a pluskwa pielęgniarkę, a niedawno widziałam odcinek gdzie miałam wrażenie, że obydwoje próbują poderwać Natalię (Pluskwa miał chyba coś z zębem). To jak chłopaki kogoś mają czy zalecają się do Natalii?
Drugie pytanie - bieżące odcinki oglądam regularnie, ale nie podczytuje jakiś ciekawostek o serialu i dlatego pytam - czy Tamara Arciuch zrezygnowała z serialu? Oświadczyła się, obraziła, Orest do niej raz zadzwonił i PYK - koniec wątku. Możejko dostał dziecko i sexi reporterkę, a kobietą, z którą spotykał się tyle czasu przestał się przejmować. No to jak?
Ukraińska śpiewaczka Piotra wróciła do kraju, od czasu jak jej krewny został zatrzymany za handel ikonami.
Nie wiem, kiedy pluskwa kochał się w jakiejś pielęgniarce, ale ona pewnie wyjechała. albo scenarzyści postanowili dać sobie z nią spokój ;).
Te całe dziecko Możejki aż zalatuje jakąś telenowelą, ale summa summarum T.Arciuch to postać drugoplanowa, może kiedyś ją przywrócą i pozna Dominika.
Serial ten ma wiele paradoksów i nielogicznych rozwiązań, ale w mojej opinii to i tak rewelacyjne odzwierciedlenie włoskiego pierwowzoru.