zgadzam się całkowicie. zanim zobaczyłem zwiastun, byłem raczej niechętnie nastawiony do całego projektu. a tu taka niespodzianka. wyznam, że duża w tym zasługa alicji
Miałam tak samo. Przed chwilą obejrzałam i trailer sugeruje, że to może przebić nawet OUAT. Btw. ciekawie czy pojawi się ktoś z tego właśnie serialu...
Piękny...
Uwielbiam Alicję i wszystkie opowieści snute w tym fandomie.
A tu mamy Alicję, która wraca do Wonderland (Kraina Czarów jakoś mi nie leży), która tam już była i najwyraźniej zdrowo namieszała.
<3
Po sesji nadrobię cały sezon chyba.
:)
nie oglądam na bieżąco.
raz - brak czasu w roku akademickim.
dwa - nie mogę się doczekać nigdy następnego odcinka.
obejrzę w dwa dni cały sezon.
:)
Znam ten ból, zwłaszcza w trakcie sesji :)
Ale osobiście nie mam tyle samozaparcia, więc pewnie będę oglądać na bieżąco.
Uwielbiam opowieści o Alicji. Niekoniecznie tę oryginalną, albo bajkową, ale filmowe widziałam chyba wszystkie i wszystkie jednakowo uwielbiam. Jak obejrzałam ten zwiastun pierwszy raz, to myślałam, że nie wyrobię, jak nie obejrzę przynajmniej jednego odcinka. Po drugim razie narobiłam sobie tylko jeszcze większej ochoty. Wiele jest wersji dorosłej Alicji w Krainie Czarów, ale ta zapowiada się najlepiej. I chociaż przeważnie tego nie robię, to tym razem trzymam kciuki za ten serial. Może mieć nawet najbardziej skopane efekty specjalne, ale żeby sam w sobie był chociaż w połowie tak dobry, jak się zapowiada :)
Efekty na pierwszy, trailerowy rzut oka nie powalają, ale z tego co pamiętam, gdy zaczynałam oglądać zapowiedzi OUaTu, to też się na bardzo spektakularne nie nastawiałam, a było świetne.
Fakt, że ich kraina to świat bardziej kostiumowy, a Wonderland trzeba będzie udziwnić wyjątkowo mocno.
Ale ja też trzymam kciuki!
Uwielbiam takie 'drążenie' w historii bohatera!