PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771634}

Opowieść podręcznej

The Handmaid's Tale
2017 - 2025
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 79865
7,6 28 krytyków
Opowieść podręcznej
powrót do forum serialu Opowieść podręcznej

Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie zobaczę ten serial z polskimi napisami? (nie koniecznie chodzi mi o miejsca typu cda, mogą być też płatne platformy)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
lukakotleszka

Legalnie w Polsce tylko w Showmax.com

zniewolona_wolna

a l l t u b e

ocenił(a) serial na 10
swierzb

9 odcinka już nie ma... co jest grane :-(

ocenił(a) serial na 5
zniewolona_wolna

showmax.. nie róbcie sobie pod górkę.. showmaks jest za darmo przez 14 dni, a jak się jest klientem sieci play to za darmo przez rok..

jest tam z lektorem albo napisami do wyboru.

Zetnakatel

to nie rób mi pod górkę i podaj mi nr swojej karty kredytowej chojraku, chętnie uzupełnię wymagane pole przy rejestracji nie robiąc sobie pod górkę.

ocenił(a) serial na 5
Polinuss

Ja nie podawałem żadnego numery karty, bo mam numer w play.

ocenił(a) serial na 9
Polinuss

Numer karty podaje się po to, żeby mogli ściągnąć złotówkę, którą zwracają. Potem automatycznie pobierają płatność co miesiąc, ale można z tego zrezygnować. To samo, co na cda. Bez napinki :)

zniewolona_wolna

na yt wpisz opowiesc podrecznej odcinek

użytkownik usunięty
zniewolona_wolna

Zapraszam na filmowo co

dzięki :)

Dobrze ze znalazłam te forum.Nigdzie nie ma ,albo nie mam dostępu .Mieszkam za granica .A tu jest dzięki :)

zniewolona_wolna

Na 'stopkalatce' to puszczali do 6 grudnia nie wiem dlaczego nagle przerwali emisję.

ocenił(a) serial na 7
Moderatorrr

po prostu skończył się pierwszy sezon, Nie wiem jakie są plany odnośnie emisji 2 sezonu

paolaz

Dokładnie tak.
Ciekawe czy zakupią SE2.

ocenił(a) serial na 7
Moderatorrr

na profilu facebookowym stopklatka napisała ze drugi sezon będzie w 2019 roku

paolaz

Podobno ja jesień 2019. :-(
Trochę długo.
Gdzie można obejrzeć II sezon online?

ocenił(a) serial na 7
Moderatorrr

Z legalnych źródeł to na pewno Showmax ale tylko do końca stycznia bo potem znika Showmax z Polski. Może się serial pojawi potem gdzieś indziej. Oby

paolaz

A nie legalnie?

ocenił(a) serial na 8
Moderatorrr

np tu:
https: //fili.cc/ serial/ opowiesc-podrecznej/1948
usuń odstępy, trzeba trochę powalczyć z reklamami, zamykając uporczywie otwierające się nowe strony, ale gdy już się je pogasi,działa, da się oglądać i jakość jest bardzo dobra

Dar0962

Dzięki.

Dar0962

działa!

paolaz

Mam nadzieje że dotrzymają słowa i 2 sezon pojawi się na Stopklatce :) - Ponieważ uważam serial za bardzo dobry, ciekaw i inny od różnych produkcji ''antyutopijnych''.

zniewolona_wolna

Showmax uniemożliwił subskrypcję ze względu na koniec działalności w Polsce. Czy jest szansa żeby gdziekolwiek zobaczyć drugi sezon?

ocenił(a) serial na 9
anet__

Podnoszę zapytanie.