Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie zobaczę ten serial z polskimi napisami? (nie koniecznie chodzi mi o miejsca typu cda, mogą być też płatne platformy)
showmax.. nie róbcie sobie pod górkę.. showmaks jest za darmo przez 14 dni, a jak się jest klientem sieci play to za darmo przez rok..
jest tam z lektorem albo napisami do wyboru.
to nie rób mi pod górkę i podaj mi nr swojej karty kredytowej chojraku, chętnie uzupełnię wymagane pole przy rejestracji nie robiąc sobie pod górkę.
Numer karty podaje się po to, żeby mogli ściągnąć złotówkę, którą zwracają. Potem automatycznie pobierają płatność co miesiąc, ale można z tego zrezygnować. To samo, co na cda. Bez napinki :)
Dobrze ze znalazłam te forum.Nigdzie nie ma ,albo nie mam dostępu .Mieszkam za granica .A tu jest dzięki :)
po prostu skończył się pierwszy sezon, Nie wiem jakie są plany odnośnie emisji 2 sezonu
Z legalnych źródeł to na pewno Showmax ale tylko do końca stycznia bo potem znika Showmax z Polski. Może się serial pojawi potem gdzieś indziej. Oby
np tu:
https: //fili.cc/ serial/ opowiesc-podrecznej/1948
usuń odstępy, trzeba trochę powalczyć z reklamami, zamykając uporczywie otwierające się nowe strony, ale gdy już się je pogasi,działa, da się oglądać i jakość jest bardzo dobra
Mam nadzieje że dotrzymają słowa i 2 sezon pojawi się na Stopklatce :) - Ponieważ uważam serial za bardzo dobry, ciekaw i inny od różnych produkcji ''antyutopijnych''.
Showmax uniemożliwił subskrypcję ze względu na koniec działalności w Polsce. Czy jest szansa żeby gdziekolwiek zobaczyć drugi sezon?