Otóż często jest tak że to pierwszy sezon jest tym najlepszym lub ewentualnie drugi a wszystkie kolejne są juz słabsze ( Heroes, Arrow ) . Słyszałem że tutaj mamy do czynienia z rzadkim zjawiskiem a mianowicie każdy kolejny sezon jest lepszy od poprzedniego - Tak było z Breaking Bad tak było np z Banshee ale na szybko więcej takich nie wymienią bo to naprawdę rzadkość!. Czy z Opowieścią Podręcznej jest tak samo ?? Każdy kolejny sezon przebija jak na razie poprzedni ?? - Pytam bo widzę że ocena po prostu rośnie co się dzieje raz na ruski rok w przypadku seriali które są juz kilka lat z nami.
szkoda. A nie jest tak że na początku się nic nie dzieje a potem dochodzi do tej całej rewolucji i wtedy się zaczyna dziać ?? Czy to wszystko ma miejsce wlasnie w pierwszym sezonie ??
Pierwszy świetny (dość podobno trzymało się książki) potem niestety już coraz gorzej.
Każdy ma inne postrzeganie, mnie pierwszy sezon właściwie podnudzał, w następnych coś ruszyło a trzeci był najszybciej obejrzany bo wciągnął mnie do końca, teraz też zapowiada się dobre oglądanie