PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1597
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona

Takie seriale sa dla kobiet ktore nie wiedza jak spedzic chwile wolnego czasu i wybieraja tego typu seriale i beda robic ich wiecej a zakoncza wtedy kiedy dziwczynki i kobiety zrozumieja ze to strata czasu

ocenił(a) serial na 10
zegan333

są różne gusta , nie którzy wolą oglądać filmy przyrodnicze , inni historyczne , a jeszcze inni właśnie telenowele. Ja zauważyłam że ty zajmujesz się zakładaniem nowych tematów o podobnej treści krytykujących telenowele. Jeżeli ci się nie podobają- nie oglądaj, nikt cię nie zmusza do tego, są inne programy do dyspozycji, a co do twojego pytania "jak mozecie to ogladac" to: normalnie włączam tv i oglądam.

maitee

zgadzam się. Ja nie jestem dzeiwczyną i też lubię Osaczoną...widziałem że ten często wchodzi i najeżdża na ludzi co oglądają telenowele. Każdy ogląda to co lubi i nikogo nie powinno to obchodzić ;)

maitee

Maite;) dobrze tłumaczysz :P włączam TV i oglądam !!!!!!!!! Lepiej tego nie ujęłaś !!!!!!!!!!! brawo!!
a co do Zegana... ehh iść posprzątaj :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
stonedfish

nie tak ostro każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie Sztuka to Gulczas a jak myślisz i Osaczona też to są filmy które powinno się wchłaniać jednym tchwem te teksty tpu ja znajde każdego tylko nie wiem gdzie szukać poezja przez duże P ;)

zegan333

Jak nie lubisz tego serialu to co w ogóle tutaj robisz !?
Wynocha stąd !

ocenił(a) serial na 1
zupapomidorowa

nie bedziesz mi mowic co mam robic fanko pustych telenowel

zegan333

mam powtórzyć to co pisałam wcześniej o Tobie Zegan!
Nie ukrywaj przed nami iż oglądasz Morze miłości dla Ninel Conde!!
Skończ już z tymi twoimi durnymi osądami!!

sydziuchna

hehehe jak tacy w ogóle mogą się wypowiadać ;p ;p ;p ;p Taki co daje 10 za 13 posterunek albo Kiepskich to naprawdę.......szkoda słów :D Gratuluję gustu :D I nie masz prawa wypowiadać się na temat telenowel. Wracaj do swojego świata porąbanych polszmatowskich seriali :D To już wolę telenowele! :)

zegan333

aha,pusty to jesteś ty!!! fan pustych ,komediowych polskich serialików ;p

ocenił(a) serial na 1
nihooya

Racja

zegan333

Bo są tak głupie że aż śmieszne:)

zegan333

Nie mogę się zgodzić z twoją wypowiedzią ,popieram innych tu użytkowników,,,po pierwsze wszystko jest dla ludzi ,po drugie telenowele można by porównać do polskich seriali których ogląda masę ludzi w różnym wieku ,po trzecie jeśli lubisz kino niczego niemożna ominąć ....