Ta telenowela nie długo się skonczy. Jestem ciekawa jaka będzie leciała nowa telenowela po Osaczonej .Moze macie jakieś propzycje ?
Ja bym chciała La fuerza del destino z Davidem Zepedą (Maxem) i z Sandrą Echevierią (Jade z pustynnej miłości)
nie mam pojecia... ale jakby dali cos nowego z nowymi aktorami to by bylo fajnie, bo ta co puścili o 19 to dupna, jak dla mnie, strasznie i nie podoba mi się... albo jakby póścili coś stargo... byłabym szczęśliwa gdybym jeszcze raz ogladnela Zbuntowanego aniola z Natalią Oreiro!!! ohh nie wiem/// pewnie poszcza jakies badziewie^^
ja już bym nie mogła drugi raz oglądnąć Zbuntowanego Anioła :| ehh
tak jak Mayte, też chcę La fuerza del destino ;)
a właśnie...co do tej teli...była fajna stronka i ją skasowali...;( tam można było oglądnąć se odcinki ;(
no Rubi była fajna. Sami przystojniacy tam grali:P. Ja też oglądam Osaczoną właśnie ale nudny odcinek jest:(
no w osaczonej juz nic sie nie dzieje...:P
ale Sortilegio leciec zaczelo... a to jest genialna telenowela.. nie za bardzo zakrecona i krotka tylko 90 odcinkow.. to nudne jak sie ciagnie przez 180 odcinkow jak Nie Igraj z aniolem... wiec bede miala co ogladac...:O
masz rację, ja też nie lubię jak tak na siłę przeciągają telenowelę do 200 odcinków. Sortilegio jest taka sobie, nie lubię tej głównej bohaterki, w ogóle mi nie pasuje do Williama:/. Nadaje się na role drugoplanowe, spoko była w Rubi np. Oglądasz może TVD? Tak widzę po avatarku:)
nie dla mnie sortilegio jest zarabiste...Rubi jak dla mnie byla gorsza ale sa to moje dwie ulubione telenowele....
co do vampireDiaries kocham... to moj ulubiony serial...:) ogladasz?
oczywiście, że oglądam, najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał! jeszcze żadna telka mnie tak nie wciągnęła jak kochane wampirki <3. No i jeszcze "Kości" oglądam, też są super! Wolisz Stefcia czy Damona? Pewnie Damona jak większość:P
kurde to trudne wybrać... kazdy ma to coś! moglabym sie rozpisac na ich temat, ale sie spiesze wiec pisze krotko! nie potrafie wybrać!! moja siostra jest maniaczka kosci... ja jeszcze wciagnelam sie ostatnio w zaklinacza dusz i chyba na wakacjach ogladne od poczatku, i oczywiscie TrueBlood!!
hehe masz rację trudno wybrać, ja tam obydwóch lubię. na pewno są totalnymi przeciwieństwami, niektóre wolą grzecznych chłopców jak Stefan a niektórze bad boys jak Damon. Ja tam wolę takich pośrodku dlatego mam problem z nimi:)a wiesz, że zaklinaczkę też oglądam, nie oglądałam od początku, zaczęłam od 2 sezonu, jak ta przyjaciółka Melindy umarła ale mnie wciągnęło. a o tym true blood słyszałam ale nie oglądam, bo pewnie też bym się wkręciła i nie odchodziłabym już w ogóle od tv:):)
hah.... a wiesz ze paul weasly poszedl na casting do roli damona a ian do stefana i tak wyszlo ze sie odwrocili... ooo naprawde Zaklnaczka jest fajna :)), a true blood to specyfik... tyle tam seksu i przemocy... czekam na 4 sezon:P
Mi się wydaje, że dopiero po wakacjach dadzą coś nowego, żeby więcej osób oglądało, a teraz jakby coś puścili i zrobili przerwę w emisji po kilku odcinkach to trochę głupie by to było
właśnie nie wiem, na wakacje to oni wszystkie seriale pozabierają, albo pozabierają w ogóle albo same powtórki puszczają, wkurzające to jest:/
wiem, zawsze polsat na wakacjach poszcza od poczatku czarodziejki, lubie to ale nie az tak zeby to ogladac milion razy!! albo Szkola Zlamanych serc, ale to inna sprawa bo na tvp1 zawsze poszczaja inne odcinki... ale i tak nei wiem co sie bedzie dzialo na tych wakacjach!!