PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809947}

Ostatni taniec

The Last Dance
2020
8,6 42 tys. ocen
8,6 10 1 41747
8,8 24 krytyków
Ostatni taniec
powrót do forum serialu Ostatni taniec

Oczywiście, że zarywałem noce, żeby oglądać mecze Byków. Teraz jednak trochę serial zalatuje komercją, fajnie, że można coś tam od kuchni obejrzeć, ale wiadomo, że chodzi o zarobienie pieniędzy przez MJ i spółkę. Mimo wszystko oceniam serial bardzo pozytywnie, wszak dzisiaj ciężko zrobić coś niekomercyjnego :-)

Mateusz_Matti

A fuj komercja, brzydzę się... ja nie mogę. Po czym wnosisz, że to jest komercja?

ocenił(a) serial na 9
ydorgo281

MJ zarobi bardzo dobre pieniądze za serial. Co tu się oburzać, że to komercja. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz ot co. Przecież napisałem, że mimo komercji i tak fajnie się ogląda

Mateusz_Matti

MJ ma 2 miliardy na koncie. Dochód przeznacza na akcje charytatywne, a nie jest on niewiadomo jak duży w porównaniu do jego majątku : https://www.google.com/amp/s/people.com/sports/michael-jordan-donating-the-last- dance-proceeds-to-charity/%3famp=true
To co Pan pisze nie trzyma się kupy. Głównym motywem dla którego MJ zgodził się na publikacje tych zdjęć z '98 jest przypomnienie kto jest GOAT bo wielu mogło zapomnieć albo nie wiedzieć jeżeli urodziło się po erze byków.