PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809947}

Ostatni taniec

The Last Dance
2020
8,6 41 tys. ocen
8,6 10 1 41386
8,7 20 krytyków
Ostatni taniec
powrót do forum serialu Ostatni taniec

W sensie dlaczego nie jest od razu cały sezon jak do zwykle bywa na Netflixie, tylko dodawany jest 1 odcinek na tydzień ?. To nie podobne do Netflixa, jestem zły, bo teraz mam wolne chciałem sobie przez noc obejrzeć, zwłaszcza że mnie zaciekawił, a aktualnie sa tylko 2 odcinki :/.

ocenił(a) serial na 9
D3Mania

Ponieważ jest produkowany przez ESPN i w USA na ich kanale co tydzień będą puszczać po dwa odcinki. Gdyby był produkowany przez Netflixa to pewnie dostalibyśmy całość od razu.

ocenił(a) serial na 9
Jacob0605

Aaaaaha a to bardzo ciekawe czyli ten program jest czymś w rodzaju dzierżawy. Dziękuję za odpowiedź

D3Mania

tak jak wiekszosc seriali, ktore sa na netflixie

ocenił(a) serial na 10
D3Mania

Dlatego, bo to nie jest serial Netflixa. Co tydzień będa po dwa nowe odcinki, a nie po jednym. Całość 17 maja.

ocenił(a) serial na 9
returner

To jest bardziej współprodukcja ESPN i Netflixa . Co do serialu to świetnie się to ogląda . Jednak ten co czytał książę '' Michael Jordan Życie " to jakoś treścią specjalnie zaskoczony nie będzie bo jak dotąd wszystko co jest w tym serialu pokrywa się z książką .

ocenił(a) serial na 10
michalkuc1993

Dziwne jakby się nie pokrywało.

ocenił(a) serial na 9
hiroszi

Książka jest lepsza . Bo serial to taka trochę autobiografia MJ i paczki przez to może być trochę nie obiektywna . A ksiażsce jest więcej o uzależnieniach MJ i jego demonach oraz jakim potrafi być dupkiem czasami :)

ocenił(a) serial na 10
michalkuc1993

To dobrze. Świadczy to o tym że nie jest Bogiem:)

ocenił(a) serial na 5
D3Mania

Bo był jeszcze w produkcji, miał wyjść w czerwcu czy lipcu. Ale z powodu wirusa przyspieszyli premię. Czytaj nie mieli zrobionych wszystkich odcinków. Ogólnie szkoda że poszli na rękę Jordanowi bo straszny cukierek ten dokument.