W sensie dlaczego nie jest od razu cały sezon jak do zwykle bywa na Netflixie, tylko dodawany jest 1 odcinek na tydzień ?. To nie podobne do Netflixa, jestem zły, bo teraz mam wolne chciałem sobie przez noc obejrzeć, zwłaszcza że mnie zaciekawił, a aktualnie sa tylko 2 odcinki :/.
Ponieważ jest produkowany przez ESPN i w USA na ich kanale co tydzień będą puszczać po dwa odcinki. Gdyby był produkowany przez Netflixa to pewnie dostalibyśmy całość od razu.
Aaaaaha a to bardzo ciekawe czyli ten program jest czymś w rodzaju dzierżawy. Dziękuję za odpowiedź
Dlatego, bo to nie jest serial Netflixa. Co tydzień będa po dwa nowe odcinki, a nie po jednym. Całość 17 maja.
To jest bardziej współprodukcja ESPN i Netflixa . Co do serialu to świetnie się to ogląda . Jednak ten co czytał książę '' Michael Jordan Życie " to jakoś treścią specjalnie zaskoczony nie będzie bo jak dotąd wszystko co jest w tym serialu pokrywa się z książką .
Książka jest lepsza . Bo serial to taka trochę autobiografia MJ i paczki przez to może być trochę nie obiektywna . A ksiażsce jest więcej o uzależnieniach MJ i jego demonach oraz jakim potrafi być dupkiem czasami :)