Kompletnie nie rozumiem decyzji Susan, że nie odważyła się wysiąść z pociągu i zostać z nim...
Jejku ja też.....skoro powiedziała,że go kocha(chociaż może tylko jak przyjaciela)sama nie wiem.Poryczałam się na tej scenie,a rano wstałam i obejrzałam powtórkę.....Szkoda,że nie będą razem,pasują do siebie....:)
Ona w sumie go odepchnęła- wykręciła się jak mieli razem jechać na Hawaje, choć on się zgodził, potem go trochę unikała. Co ją czeka w ym Fenix? Mieszkanie z niezrównoważoną siostrą i niańczenie dziecka. W każdym razie bardzo bardzo wzruszająca scena i fantastyczna rola Anthony Edwardsa.
Popłakałaś sie?! I obejrzałaś powtórke tego odcinka?! JA DOKŁADNIE TAK SAMO !!! Nawet wołałam mame, żeby zobaczyła jaka to romantyczna i wzruszająca scena ale na niej takiego wrażenia nie zrobiła... a ja płakałąm jakbym kroiła cebule...
Ale pamiętacie, że kiedy Mark będzie miał guza mózgu to wyprowadzi sie chyba na jakiś czas od Corday i Susan bedzie sie nim troche zajmowała... w każdym razie do niczego pomiedzy nimi nie doszło, o ile dobrze pamiętam...
Pozdrawiam.
Nie wiem dokładnie dlaczego Sherry opuściła w 3 sezonie Ostry dyżur ale po prostu odeszła z serialu i jakoś musieli coś zrobić z Jej postacią :-)
Ej,no to ona juz nie wróci?? Chyba w następnych odcinkach jeszcze się pojawi...
O ile pamietam odeszla po 3 sezonie, bo poszla na urlop macierzynski... wrocila pozniej, a na dobra odeszla zdaje sie w trakcie 11 albo poczatku 12 sezonu juz nie pamietam...
Odeszla ale nie z powodu urlopu macierzynskiego... bo przeciez nie miala wlasnego dziecka(wowczas) :-))
Przez pewien czas opiekowala sie dzieckiem siostry ale ona (jej siostra) sie ustatkowala i sad nie odebral jej praw rodzicielskich.
Przeprowadzila sie do Phenix(ale nie jestem pewna jak sie nazywala ta miejscowosc dokladnie)..Wrocila pozniej, w 8 sezonie..
Pozdrowienia dla fanow tego serialu.
Ehh, przeciez wiadomo ze nie chodzilo mi o jej macierzynstwo w serialu tylko w zyciu prywalnym... powod odejscia z serialu byl taki, iz chciala zalozyc rodzine - w wiekszosci notek biograficznych mozna sie o tym dowiedziec... odeszla w koncu 1996 roku, po nieco ponad roku wyszla za maz pozniej urodzila dzieciaka...